Hemma-hos-Emma

Ja, det blev en lekfull rubrik så här på fredags förmiddagen!
För nu är det verkligen helg igen, wwwiii!!! Visst är fredagen en av veckans bästa dagar? Vi är förväntansfulla inför helgen, köper lite extra gott/onyttigt i mataffären och planerar våra lediga dagar. Idag är Ebba ledig från dagis och vi ska laga pannkakor och åka till leksaksaffären, tio fjärilar i skålen! (…Ja, den historien läser du HÄR. ) Alltså ännu en härlig fredag ligger framför fötterna!

Bild: Mixr.se
Färgstarka författaren Emma Hamberg är en tjej som för mig symboliserar öppenhet, glädje och kärlek! Hon började sin karriär på veckorevyn som fjortonåring. Minns ni ihåg roliga serien; Singel i stan? Den glömmer jag aldrig..! Just nu är hon aktuell med boken Kärlekmums-101 söta favoriter. Idag får ni några bilder från hennes hem i Norrviken. Ett hem som hon själv beskriver som ett Kråk-funkis. Fullt med kuddar, tavlor, täcken och böcker. Hon säger själv; – Det känner jag mig trygg med, då är jag hemma! Längre ner hittar du Emmas 5 bästa inredningstips. Jag gillar specillet punkt nr 3 !!!

Bilder: Mixr.se

Emmas 5 bästa inredningstips
1.Att möblera om är kul och du får ett nytt hem på några timmar.
Garanterad förändring och helt gratis!
2.Tyger är också kul och du får ett nytt hem på fem minuter. Häng dem över möbler, väggar, sängar och bakom vitrindörrar och golv. Tjoho!
3.Sköt dig själv och skit i andra är ett hederligt gammalt uttryck som i inredningssammanhang funkar ypperligt (annars är det väl ett ganska sunkigt ordspråk). Men när det gäller hur du vill bo ska du bara tänka på vad du gillar och trivs med. Inte vad som gäller just hösten 2010 enligt olika inredningsförståsigpåare.
4.Kuddar är alltid mjukt. Mjukt är mysigt. Mysigt är mysigt.
5.Det är inte så noga, allt går att måla över. Spika upp tavlor, tapetsera och måla rutiga golv. Det är inte hela världen om du tröttnar, det är bara att göra om.

2 reaktioner på ”Hemma-hos-Emma”

  1. 3:an var absolut bra även om jag tycker det är kul att hålla lite koll på trenderna så kan man ju därefter välja hur man vill förhålla sig till dem. Men människor som har en helt annan inredningssmak än vad man själv har, det är det som berikar tycker jag.

    Ursäkta om jag svamlar osammanhängande nu, får skylla på den sena timmen.

Kommentarer är stängda.