Ett billigare alternartiv


iphonebild: [room] by sofie
Visst är den snygg??? Jodå detta är BoConcepts svar på Pinoccio-mattan från HAY. Den heter Siglo i sortimentet och finns i flera färgställningar och både som rund och rektangulär. Ett riktigt bra alternativ tycker jag.

För lite sen fick jag frågan om vilken matta jag har hemma?
Just nu ligger en stor svart Hampen, då jag föra helgen ändrade stil helt på vardagsrummet. Den röd-rosa-lila ryan från Bolagret får vila i förrådet lite… Tror snart jag hittat känslan och stilen vi vill ha här, i vår inglasade bur till vardagsrum. Det har varit en utmaning med alla dessa fönster vill jag lova. Vet att det dröjt med bilder, men de kommer… 🙂

Allt för idag mina vänner! Nu väntar en skön dusch och tidig läggning efter ett svettigt pass på gymet.
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Ett billigare alternartiv”

Kommentarer är stängda.