En röd detalj

Bilder: Stadshem.se

Ett av det roligaste uppdraget man kan få som inredare, är just att inreda en hall. Det gäller att skapa smarta och funktionella lösningar som fungerar i vardagen. Enligt Feng shui ska man gärna ha något rött i hallen. Färgen ”drar in” och verkar välkomnande! Här har vi en minst sagt röd detalj (…känns det nästan som man ska flyga hela vägen upp till andra våningen, haha!)
Bilder: Stadshem.se
Nu vet jag vilket otroligt jobb det ligger bakom en trappmålning i denna stil. Vi gick igenom samma process i 20-talsvillan, trappan blev dock vit.
Jag gillar verkligen tanken och idén här. Det röda är superläckert mot den gråa mattan och svartvita tapeten, men det är inget du målar om efter några månader om man tröttnat.
Skulle du våga???

4 reaktioner på ”En röd detalj”

  1. Sofia-Tingelings

    Otroligt snyggt. Kanske något för min trappa som jag spillt järnvitriol på. Har eksteg med valnötsbets idag, och de fläckarna håller på att göra mig galen. Så det kanske slutar med en röd trappa?

  2. Tokläckert tycker jag – börjar genast planera operation övertalning då det är min stackars man som brukar få måla trappan..! 🙂

  3. oj vad snyggt!
    har idag en trappa med heltäckningsmatta från 70-talet. När vi drar bort den då jädrar! Men i ärlighetens namn kommer vi inte våga oss på något annat än vit, grått eller möjligen svart, fega som vi är.

  4. Jag såg det här hemmet för några dagar sedan på stadshem och blev så glad det var verkligen ett kreativt hem något som jag inte skulle våga mig på eller något som är jag men otroligt häftig och glad blev jag när jag såg detta härliga hem! /Mia

Kommentarer är stängda.