Konsten att färgmatcha

Bild: LivingEtc
Ibland är det lätt att få för mycket av just färg…
Det gäller att få till den rätta balansen. Det kan exepelvis vara när vi ska byta en accentfärg i ett rum. Har man då valt ex. turkos så blir; matta, kuddar, tavlor och ljus… Ja, det mesta har en tendens att bytas ut mot ens ”just-nu favoritfärg”!

Bilden visar inte bara en snygg inredning utan också bra balans mellan accentfärgen och de övriga vita och svarta. (…gillar LP-spelaren och de slarvigt staplade skivorna. Mattan och stolen har den där gula härliga färgen som, just nu går hem hos mig. Denna HÄR möbeln står högst upp på önskelistan nu och det känns som jag vill ha gult överallt… men jag måste bromsa mig! Det blir ju lätt så plottrig annars, speciellt när det är en stark färg som gult…

Ha en bra dag därute!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Konsten att färgmatcha”

  1. Hos mig är det ingen fara, jag får aldrig för mycket av en färg. Bilden är jättefin, gillar den gula tonen som har lite smutsgrönt i sig. Precis som jag upplever den på bilden.
    DLM står också högt i kurs här men helst i svart eller vitt då.
    Kram

Kommentarer är stängda.