Kan inte riktigt släppa…


Bild: Living Etc
Underbara mattan Pinocchio Multi.
Den är alltid med och slåss om en plats på min önskelista… Här ser ni den i ett vackert stileben. Kolla vad läckert med den låga belysningen, de gamla dörrarna och den stora rostiga saxen. Vem vet?? Redskap är kanske en kommande trend, efter bokstavshysterin!!!

Idag ska jag träffa Josefine- At Home och hennes inredare-kollega Camilla. Försäljning av homestagingmöbler på schemat. Känner att det är lika bra att göra mig av med rekvisita, möbler och mattor som jag inte ska använda på några år. Vem vet?? Kanske startar jag en ny business i Danmark, tydligen inte lika vanlig med homestaging där…

Ha en bra dag!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Kan inte riktigt släppa…”

  1. Hemmarikets Charlotte

    Ett tag sedan jag hann kika in men oj vad fint du har fått det på bloggen. Kram Charlotte

Kommentarer är stängda.