Just nu…


Bilder: [room] by sofie

befinner jag mig i högst upp i Malmös stolthet Turning Torso
…tillsammans med dessa härliga tjejer: Anna, Daniella och Jannice!!!
Seminariet som som arrangerats av HSB och Metro Bostad; handlar om
Färg & form. Tänkte Ni mina goa läsare skulle få en förhandstitt av bilderna från vårt kök, som jag kommer visa och prata om.

Vad gillar ni min nya gröna kudde?


Bilder: [room] by sofie

Ha en bra dag!
Kram Sofie

8 reaktioner på ”Just nu…”

 1. Hej,

  jag var på seminariet idag och ville bara säga att det var toppen.

  Stort tack!

  vVarma hälsningar marai

 2. Hej Sofie

  Var och lyssnade på dig i TT igår, jätte inspirerande!
  Har en fråga till dig, vet inte om du har lust att svara.. jag har ett gammalt golv, typ 50-tal..ett rutigt ekgolv om du vet vilken parkett jag menar.. jag ska slå ner en vägg mellan kök och detta rum och vet inte vad jag ska lägga för golv i köksdelen.. samt viken bänkskiva jag bör ha.. köket är ett lantkök och jag funderar på att lägga ett ekgolv och betsa mörkbrunt nästan svart och ha en liknande träbänkskiva.. tror du jag tänker rätt? eller helt fel??? Vore såå glad om du har möjlighet att svara!!!
  Tack sålänge och trevlig helg..
  /Maria

 3. Hej Sofie

  Var och lyssnade på dig i TT igår, jätte inspirerande!
  Har en fråga till dig, vet inte om du har lust att svara.. jag har ett gammalt golv, typ 50-tal..ett rutigt ekgolv om du vet vilken parkett jag menar.. jag ska slå ner en vägg mellan kök och detta rum och vet inte vad jag ska lägga för golv i köksdelen.. samt viken bänkskiva jag bör ha.. köket är ett lantkök och jag funderar på att lägga ett ekgolv och betsa mörkbrunt nästan svart och ha en liknande träbänkskiva.. tror du jag tänker rätt? eller helt fel??? Vore såå glad om du har möjlighet att svara!!!
  Tack sålänge och trevlig helg..
  /Maria

Kommentarer är stängda.