Bygga nytt


Bilder: Bo Bedre

Någon gång i livet vill jag bygga ett nytt hus…

Jag vill själv rita planlösningen. Rita så det passar vår familj och våra behov och självklart står ett stoort badrum högt upp på önskelisan. Det ska vara funktionellt och alla i familjen ska få plats samtidigt. En vägg med två duschar, badkar, dubbla handfat, superbelysning är några av önskemålen!
Har du byggt nytt, vad var i så fall viktigast för dig?


Bilder: Bo Bedre
Visste du att; När du inreder med två lika ting brevid varandra, så blir effekten alltid större.

6 reaktioner på ”Bygga nytt”

 1. jag tycker stora badrum är häftiga om resten av huset matchar badrummet eller kanske tvärtom… känns alltid lite märkligt när huset i övrigt inte är så stort och sen finns det ett gigantiskt badrum med massa extrayta… så länge är man ju inte där ändå… Men om allt annat är stort och fullt med utrymme så tycker jag absolut att man ska ta ut svängarna i badrummet med 🙂
  Lycka till med drömmarna 🙂

 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Åh jag vill också bygga eget hus, och få bestämma allt från topp till tå.

 3. Sandra | Inspirera Mera

  Jag har inte byggt hus, men det är vår stora dröm. Två duschar är definitivt med på listan!

 4. Två duschar och två handfat hade absolut varit högt på min lista, så himla praktiskt!

  Passa förresten på att tävla om två Kivilyktor på min blogg nu!

  kram /iris

 5. Anni: Lite osäker var kranen kommer från. Framgick dåligt i bildtexten… Kika på Duarvit!

  Kram SOfie

Kommentarer är stängda.