Award

TACK söta Maliin Stoor för den fina awarden-

Beautiful Blogger som jag fick av dig i somras…
Maliin är coolaste inrednings-bloggerskan med snyggaste frisyren och har nyligen synts i Hus&Hem och andra magasin med sitt fantastiska Pusslebo. En fantastisk kreatör som far och flyger land och rike runt, som inspirerar och som inte bangar för att bygga ett nytt hus när andan faller på, haha! Tack än en gång Maliin.
Bild: skärmdump Qreate.se
Jo, det hela går ut på att avslöja personen bakom bloggen [room] by sofie.
Detta här tror jag inte du visste om mig;
Jag är en fena på att baka riktig pizza (…inkl. kasta upp i luften och fånga! Många års träning under gymnasietiden har gjort susen.) Har mani på sneakers. Blev knäpp när jag kom till NewYork, som ni kanske förstår!!!
Blir stressad i mataffären, där fööör många beslut ska fattas! Har heller aldrig förstått fenomenet; packa ner i vagnen, packa upp på bandet, packa ner i kassar och packa upp hemma. Någon var smart och uppfann ”Linas matkasse” och eko-grönsakslåda vid dörren!
Se upp!!! ÄLSKAR smågodis och kan bli okontaktbar när jag ser en skål med ostbågar!!! Inte intresserad i choklad, kakor och desserter. Idrott och hälsa har alltid varit min stora passion -MVG alla skolår. Är utbildad tennistränare och elit-domare. Undervisar i Body Pump och Body Combat. Började spela golf 2004, och lyckades på två somra spela ner mig till handicap 15.
Är en stor livsnjutare, räds inte av att bli äldre …känner mig smartare OCH snyggare för varje år! Jobbar ständigt på att bli mer ordningsam, förstår tex aldrig vad det är som händer i min garderob. Drömmer ständigt om resor, om att upptäcka nya platser och att träffa nya positiva och intressanta människor.
Awarden skickar jag nu vidare till; de bloggerskor jag tror har något roligt att berätta om sig själva, haha och som självklart är några av mina favoriter.

3 reaktioner på ”Award”

 1. Jisses, här har vi en tjej som kan äta hur mycket pizza, ostbågar och godis som helst! Jag menar… så som du håller igång!
  För mig räcker det att titta på sådana godsaker så är det genast ett par kilon på! 🙂
  Kul att läsa om dig!
  Kram

 2. Frida på Trendenser.se

  Tack! Vad glad jag blir för utmärkelsen! Vet bara inte hur jag ska klämma in ett så personligt svart i min fyrkantiga blogg men vem vet tillfälle kanske ges förr än man anar.

  Är också en smågodisknarkare av rang. Ingen kan hejda mig när jag går igång 😉

  Trevlig helg!

 3. Oj, hur lyckades jag missa detta? Tack snälla för utmärkelsen! Och jag ska så klart försöka svara vid tillfälle, jag känner lite som Frida när det gäller det personliga men det kommer säkert en dag då det känns helt rätt! =)

Kommentarer är stängda.