Ärtigt…

Bild: [room] by sofie
…värre blev resultatet i köket efter en vecka i Sverige för lite sen. Nu är jag nöjd med mixen jag fått till med kuddar. Mixen av material, färger och mönster. Ärt-kudden pryder nu ikeas enklaste (…och enligt mig för ett tag sedan också den fulaste) men otroligt sköna stol, som för 49 DKK fick följa med hem från första Ikea-besöket här i Århus. Nu älskar jag enkelheten i fåtöljen och att den är i det närmsta osynlig. Snacka om att det svänger snabbt! Det ljusa träslaget blir ett med den ljusa italienska marmorn på golvet… Ett verkligt exempel på att man kan blanda lyx och budget, haha!


Bilder: [room] by sofie
Vill samtidigt passa på att tacka för alla fina kommentarer och mail jag fick på detta inlägg. Kudden har jag köpt i Ystad. Närmare bestämt i denna butik. Fråga efter Vera…

9 reaktioner på ”Ärtigt…”

  1. Vilken supertrevlig blogg!! Tittar in fler gånger för tips..älskar inredning!

    ps. Ni som undrade…kudden kommer från tyska Kare design! 😉

  2. Mycket fina bilder i bloggen. Det gillar jag. Såg att det var många inlägg här och blev nyfiken, och visst var det kudden som tilldrog sig intresset även för de andra. Läcker.
    Göran

Kommentarer är stängda.