Bild: Rum.dk
Först var det bokstäver för hela slanten, men nu är det grafiska citat som gäller… Svenska Therese Sennerholt fortsätter skapa texter och är mer populär än någonsin. Bilden från danska RUMs senaste nummer där Therese blir listad som designfavorit. Rum skriver. Og hvem kan ikke elske citatet ;”Love is the new black”?

Se fler citat HÄR.

3 reaktioner på ””

  1. Jag gillar hennes tavlor men det är lite synd när något blir så hypat att det till slut smäller som en ballong och man inte vill se det mer, som det nästan har blivit med boksstäver. Fast det kanske är just det som är en trend… 🙂

    Jenny

  2. Tack snälla Sofie för ditt glada inlägg om mina printar. Det värmer.

    Jenny! Jag förstår vad du menar, det är inte mitt beslut att många bloggare skriver om mina grafiska printar – men jag är väldigt, väldigt tacksam att många gillar det jag gör. För din info så kommer det snart något nytt av mig. Hoppas att du inte har tröttnat till dess. 🙂

    Varma hälsningar Therese S.

Kommentarer är stängda.