Sommaren i bilder!

Bild: [room] by sofie
Det var en gång en semester…
Fyra semesterveckor har nått sitt slut och vi befinner oss nu i Århus igen. Bloggen kommer nu uppdateras mer frekvent med spännande inredningnyheter, hemma-hos bilder, vackra och inspirerande miljöer och självklart en del dansk design.

Efter en hektisk tömning av 20-talsvillan torsdag och fredag väntar jag nu med spänning hit hela vårt bohag på tisdag- håll tummarna att allt är helt!!! Det blev en minst sagt kaotisk start på semestern. Vi kom till Lund på fredag kväll (för 4 veckor sedan) och dagen efter fick vi åka till sjukhuset. En del av er läste säkert i Sydsvenskan om Ebba´s felbehandling på Lunds barnsjukhus. En ytlig infektion i foten ledde till akut operation i handen. Efter ett felsatt/obevakt dropp fick de öppna och dränera handen på vätska och hela familjen bodde på lasarettet i fem dagar. Det hela resulterade i 15 stygn på ovan och undersidan …och de tre efterföljande veckorna med rekordvarma temeraturer UTAN bad…! Sommaren 2010 lär vi ju inte glömma i första taget 😉 Allt är ok med Ebba, som nu bara väntar på att få börja på danskat dagis. Självklart har vi också gjort en del mysiga saker, här följer ett urplock av sommarens bilder.
Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Sommaren i bilder!”

  1. Sandra | Inspirera Mera

    Vilka härliga bilder från semestern. Men vad tråkigt att höra om Ebbas felbehandling :/ Det var klantigt av dem! Lycka till i flytten också.

    Svar:
    Håller med, hon är riktigt duktig!

Kommentarer är stängda.