Gillar du Paris?

Tjingeling på er!

Dagarna seglar verkligen förbi… Går inte veckorna sjukt snabbt??? Eller är det bara min uppfattning?! Jag gillar vårt nya liv i Danmark, mycket tid för barnen OCH mannen, haha!!! Vi gör små utflykter, picknickar på stranden (…vid ok väder!), cyklar och leker på lekplatser. Och så blir det mycket mys här hemma! Ibland tycker jag vi gör förlite saker… Ni vet när det ibland känns som ett sååå stort projekt att ge sig iväg själv, med båda barnen, och ibland känns det som en dans på rosor när allt klaffar. Nog för att det beror på min dagsform också 🙂 !!


iphone-bilder: [room] by sofie

Idag har jag lovat Ebba: Århus stora lekland, självklart skiner solen på klarblå himmel. Ebbas kommentar; Mamma, vi går och badar när vi kommer hem och har pick-nick, vi gör allt vet jag 🙂 !!! Vad hände med Paris? Ja, dit skulle jag gärna åka på en weekend i september! Har rest mer och mindre runt jorden, men har inte lyckats pricka in varken Paris eller London… Måste köpa senaste numret av ELLE interiör. Där visar de Paris från sin kanske bästa sida i en stor weekend-guide!
Har du varit där, när är det bäst att åka…våren antar jag?! Här kommer bilder som får mig att vilja åka bort, på tu-man-hand, två dagar för att ladda och tanka energiförrådet inför kommande vinter!!! Barnvakt…?
Bilder: Elleinteriör.se

7 reaktioner på ”Gillar du Paris?”

 1. Håller med om att veckorna går sjukt snabbt. De säger ju att tiden går snabbare ju äldre man blir -det gör mig lite nervös. Kan det verkligen gå snabbare än så här??? :S

  Ha inte för höga krav på aktiviteter! Låter som om ni hunnit med mkt tycker jag! 🙂

 2. Kan bara instämma! Och att det går fortare när man blir äldre stämmer också! 🙂 Tack för grattishälsningen!

  Paris… jo, jag har varit där på sommaren men jag tror också att våren är bäst, det är ju så man hört i alla fall… Paris om våren.

  Kram och trevlig helg!
  Irene

 3. Paris i september!!! Med picknick nedanför Eiffeltornet (göm vinet annars tar polisen det!) eller på kvällen på "The bridge of art" tillsammans med alla fransoser. Libanesiskt på taket på Arabiska institutet… Åh jag älskar Paris! Dessutom finns det en hel del rea i september vilket sitter fint 😉 Helst av allt ska man stiga upp riktigt riktigt tidigt och gå ut och bara njuta av hur solen värmer upp gator och torg, hur livet långsamt vaknar till liv och hur det doftar morgon…
  Näe, nu vill jag tillbaka!

  Kram!

 4. Vilken härlig blogg du har. Helt klart en blogg jag ska kika in på flera gånger!

  Paris är vackert rent "ytligt". Jag har även jag rest en del men besökte först Paris i juni nu i sommar. Fick vackra bilder men blev inte så imponerad som jag trodde jag skulle bli. Storstäder som London och NYC är "bättre" enligt mig. Men givetvis ska man någon gång ha besökt Paris 😉 hör nästan lite till.

  Hoppas att du får en kanonhelg!

  //Johanna

 5. Bara hit med dem så ska jag Feng Shuia dem som aldrig förr… lugna och harmoniska när ni kommer tillbaka 😉

  kram o trevlig helg pinglan.
  jannice

 6. Hemmarikets Charlotte

  Paris whenever säger jag. Kanske inte på sommaren men när som helst annars. Jag har provat alla årstider 🙂

Kommentarer är stängda.