DLM

Bild: Jotun.se
Hej alla goa läsare!
Det är sååå härligt att vara igång med bloggandet igen. Jag älskar att mata er med härliga inlägg och blir glad när besöksräknaren hela tiden ökar. Tack för alla fina kommentarer ni lämnar, de värmer!

Vi bloggare
är lite som barn vid juletid…
Året runt har vi våra önskelistor som hela tiden uppdateras allt efter att mässor och nyheter släpps, haha! Och jag är självklart en av dem. Högts upp på min står just nu bordet Don´t leave me från danska HAY. Gärna det senaste!!!=modell XL. Bordet går att fås i hela åtta färger och är enkelt att bära med sig. Passar lika bra inne som ute… Gissa om jag skulle bli glad för ett gult?! Bordet är väldesignat (Thomas Bentzen) men också väldigt funktionellt. Det sistnämnda är inte helt oviktigt när man lever med barn. Just nu sliter jag håret av mig varje kväll, då saker sprider sig som en löpeld här hemma. Visar en härlig bild på våra små skatter -Ebba och Esther.
Bild: [room] by sofie
Ha en bra tisdag!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”DLM”

  1. Hej!! Jag undrar om Du ville hjälpa mig med ett dilemma. Jag är ute efter ett sidobord intill soffan i vardagsrummet och vet inte riktigt vad man ska välja. "Don´t leave me" från danska HAY är ju supersnygg, kan det fungera som ett sidobord? Men på den kan man ju inte ställa en lampa etc på, fungerar kanske mer som ett "bord vid behov". Vi har en modernare inredning, men inte allt för stram.I vardagsrummet finns det kanske för många kantiga möbler, så rundare former bör läggas till.
    Ha en fin dag!
    Kram/Nadja

Kommentarer är stängda.