Detaljer -hemma hos oss


Bild: Home.dk
Ikväll får ni kika in hemma hos oss igen…
Här bor vi, i en villa uppförd 2009 …och visst -här finns en del fina detaljer. Lärkträ-panel, zinktaken med infällda fönster och den stooora takterasserna för att nämna några. Enligt önskemål kommer jag visa lite mer bilder hemifrån oss (…vi bor i huset närmst kameran). Såå, löpande kommer jag smyga in små inlägg med detaljer som skilljer sig från standardlösningar.

En trend som vi sett komma mer och mer är okaklade kök och badrum.

Bild: [room] by sofie
Och här ser ni, vårt okaklat kök.
Opraktiskt tänker en del …jag var en av dem när vi flyttade in, men nu har jag vant mig. Med en bra avtorkningsbar färg så är det lätt att torka av och hålla ren. De oranga bokstäverna som jag köpte för lite sen är nu också på plats.

Bilder: [room]by sofie

Välkomna om ni har frågor…

7 reaktioner på ”Detaljer -hemma hos oss”

 1. Gillar det kakellösa, har inte heller kakel i köket. Det blir så mycket renare känsla.

 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Jag gillar också släta ytor. Hos oss har vi en glasskiva istället för kakel.

 3. Ser fint ut! Men oj oj vad du drar ut på att visa huset… 😉 Jag förstår att du vill hålla på spänningen för oss nyfikna men nu börjar det nästan bli komiskt med dessa detaljbilder som INTE visar mycket.

 4. Proforma - Irene

  Oj, här har inläggen samlats på hög… härlig läsning idag!
  Jag ser gärna ännu fler bilder från ditt hem och jag hade gärna varit kakellös i köket men det går ju att ändra på i och för sig! Stringhyllan var nästan snyggare i sideboardhöjd, det ska jag lägga på minnet. Alltid bra inredningstips här hos dig, det tackar jag för… och sagan om familjen som flyttade till Danmark var fin! 🙂
  Kram

 5. Vi har glasskiva istället för kakel, hur fint som helst! Jag gillar också kök utan kakel 🙂 Bokstäverna va riktigt fina, finns de att köpa online eller köpte du dem i danmark? Hade gärna haft dem själv 🙂

  Kolla gärna in tävlingen jag har hos mig nu!

  kram /iris

Kommentarer är stängda.