Nu också på webben

Bild: Svenskt Tenn

Maria , Frida och Sofie har redan lanserat nyheten… men den tål att spridas! Inredningens ”Rolls Royce” Svenskt Tenn slår nu upp portarna för sin e-shop. Fantastiskt tycker jag som ”inte springer förbi” butiken så ofta. Med ett brett sortiment med allt från litteratur till lampskärmar, textilier och vackra tenn ljustakar, det finns något för alla! Klicka HÄR för att spana in sortimentet. Nedan kommer ett axplock från e-shoppen.


Bilder: Svenskt Tenn

Har du någon Svenskt Tenn favorit?

3 reaktioner på ”Nu också på webben”

  1. Linda - Allt och/eller Inget

    Hej! Vad roligt att du hittade min blogg och att du gjorde mig uppmärksam på din 🙂 Här hos dig kommer jag titta in då och då, det lovar jag. Jag gillar verkligen brickbordet från Svenskt Tenn, benen och underredet är så coola i formen tycker jag.

  2. Tack för länkningen och loppistipset! Nu ska jag ägna sommaren åt att springa på loppisar i jakten på den perfekta rottingvilstolen. Ha det gott! Kram Sofie

  3. du anar inte hur glad jag blev av att läsa att svenskt tenn fått en webbshop. underbart!

Kommentarer är stängda.