När blir det en sjukdom??!

Bild: [room] by sofie
Mycket har jag sett på TV, men detta är något av det mest konstiga jag skådat…
Kanske en av anledningarna till att det upprör mig sååå mycket, är att detta är min stora passion, mitt liv och mitt yrke som inredare? Den person jag är, som lever för att hjälpa andra att skapa trivsamma och personliga hem.
Ja, ingen har väl missat TV-serien om ”sjuka samlare” (TV4 tror jag..?) Personer som inte kan göra sig av med saker, utan fyller varenda kvadrat -kubikmeter i sina hem med prylar, och då menar med så mycket saker att föräldrar tom har blivit ifråntagna sina egna barn, fattar ni??? Helt sjukt…

Ikväll har jag roat mig med att just, göra mig av med mina gamla magasin… som nog är det ända som hopar sig då och då. Någon samlare är jag inte, utan ger gärna bort de fina magasinen till släkt och vänner men också till sjukhus och andra tråkiga väntsalar. (…högarna visar bara tidningar från vardagsrummet och då kan jag, härifrån jag sitter nu, se att jag missat en hög på 10-12 magasin till. OK, måste kanske ändå erkänna att jag är lite av en samlare. Försvarar mig med att jag har de i välstaplade högar och snygga tidningställ.


Bilder: [room] by sofie

Vi är just nu mitt uppe i att förbereda den riktiga flytten till Danmark. Nästa vecka kommer en container som ska flytta alla våra saker. Det ska bli roligt att få dit alla ”riktiga” möbler och börja inreda huset fullt ut, snacka om att tankarna i huvudet snurrar! Tidningsstället kommer från Designtorget och är både funktionellt och snyggt.

4 reaktioner på ”När blir det en sjukdom??!”

  1. Hildur - fixaodona

    Gillar också det tidningsstället! Men har aldrig kommit mig för att köpa det. Men nu lutar det åt att inhandla en Stringhylle-kombination där jag kan förvara alla mina inredningstidningar lättåtkomligt. Och snyggt!
    Åh så spännande att det snart är dags för den "riktiga" flytten. Lycka till!

  2. Skulle va intressant att höra vad du tycker om de olika tidningarna. Du ser ut att ha testat en hel del… 😉 Jag skulle behöva göra mig av med massor här hemma… Men jag jobbar på det! 🙂

  3. Har också sett dessa dokumentärer om "samlare".Visst kan man samla på saker men har man ordning på dem så är det ju inga problem.Själv så har ja svårt att ha det stökigt omkring mig,känner mig hemsk som ibland tjatar på barnen att plocka undan sina leksaker jämt och ständigt.Har också samlat på mig tidningar genom åren,men det blir snyggt att ha dem i tidn.ställ eller bara uppstaplade på golvet.Lycka till med resten av flytten!

Kommentarer är stängda.