Bekväm?!

Bild: Ikea Family
En möbel som blivit oumbärlig i vårt hem är pallen;
Bekväm från Ikea. Jag tror knappast jag är ensam om detta.
En välinvesterad hundralapp som gör att; matlagningen blir roligare för barnen, en extra sittplats vid matbordet, och i mitt fall agerar den just nu sidebord. Vi har slitit ut två stycken under renoveringen av 20-talsvillan, då de är perfekta vid målning och tapetsering. Med lite sandpapper och färg blir de som nya igen. För något år sedan tog jag spillbitar av vaxduk. Med hjälp av tapetklister limmade jag vaxdux på stegen, effektfullt!!!
Lurar just nu på vilken färg vår nya fräscha Bekväm ska få här i Danmark, den ljusblå färgen på bilden är ljuvlig och ta inte så mycket fokus från annan inredning…

Ikväll bär det av mot Lund och fyra veckors semester med familjen. Släktingar från Brasilien dyker upp imorgon så blir det tyst några dagar på bloggen vet ni varför!
Kram Sofie

8 reaktioner på ”Bekväm?!”

 1. Just nu kostar dom 79 kr på IKEA, iaf här i Helsingborg. Jag har också en som ligger och väntar på att bli ihopskruvad, medans jag funderar på färg. Jag som inte har så mycket annan färg i köket, funderar på en riktigt färgklick, kanske gul eller grön…

  Kram dessi

 2. I källaren har vi en, man kanske skulle ta och måla om den i ngn rolig färg! Hoppas du får en härlig tid i Skåne med familjen. Jag och C har fått in en del homestaginguppdrag så det kommer bli en hel del att göra i sommar, kul:)

  Vi hörs vännen, KRAM Josse

 3. Proforma - Irene

  Funderade på en sådan men har ingen bra plats för den så nu blev det ett inköp av en hopfällbar istället!

  Ha en riktigt skön semester!
  Kram

 4. Hej

  Älskar den praktiska pallen i köket. Jag har målat min högblank svart. Det blev riktigt fint! Det var kul när färgen var högblank, testa det.

  Härlig blogg du har!

  /Carola

 5. Blogg by Maliin Stoor

  Underbar!
  Våra är svarta, förvånad….?
  Nope!

  Ha en skön semester

  Maliin

 6. Mitt lilla hem

  Måste skaffa… Mina barn vill alltid vara med i köket! Ljusblå var absolut snyggt!

  Trevligt att hitta till din blogg.

  Linda

 7. Köpte en nu i sommar i ren panik! Verkar som att denna underbara pall skall utgå 🙁
  Min står i badrummet för att min 2-åring skall kunna nå och tvätta händerna -än så länge obehandlad, men det lutar åt vitt 🙂

Kommentarer är stängda.