I bakgrunden

Bild: Ikeafamily

Många har idag vitmålade trappor i sina hus (…även jag själv i huset i Lund.) Det är väldigt vackert, men många gånger har jag funderat över hur man kan ge den mer liv och tillföra något -utan att skapa ett allt för rörigt intryck. En trappa tar mycket plats i ett hus och binder ihop två våningar som i regel har olika funktioner.

Familjen på bilden har gjort det såå bra! En mönstrad tapet på ena väggen skapar nyfikenhet och tyngd ”uppåt” då de inte tapetserat den första biten. Ibland önskar jag att jag var lite modigare när jag ser detta fantastiska resultat! Taklampan i förgrunden är en klassisk Bumling från Ateljé Lyktan.

Bild: Ikeafamily

2 reaktioner på ”I bakgrunden”

  1. House of Jammi - blogg och webshop

    Så läckert – en tapet som gör det lite roligt att gå upp i trappan helt enkelt.

  2. Verkligen en häftig tappet som lockar en uppåt! En rolig idé som jag lägger på minnet 🙂

Kommentarer är stängda.