Utanför boxen

Bild: Boligmagasinet.dk
Ibland kan det vara svårt att se nya möjligheter i sitt egna hem. Man blir hemmablind och kan inte se tex. soffan på en annan plats än där den står. Kanske behöver du inte det där stora soffbordet framför soffan eller de traditionella prylarna vi gärna omger oss med.
Känner du igen dig???

I denna ljusa oas har familjen verkligen tänkt ”utanför boxen”. Roliga lösningar, starka färger och mönster och lite udda placeringar på sina saker. Njut av bilderna och av ännu ett fantastisk danskt hem.

Vill du se hur jag har placerat våra soffor? Klicka in till Siplicity som idag visar bilder från mitt vardagsrum…
På söndag går första flyttlasset till Danmark, så nästa vecka blir det blogg inlägg från grannlandet och vårt nya hus! (…bilden nedan)
Bild: Home.dk
Önskar er en trevlig fredag!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Utanför boxen”

 1. Inredningsgalen

  Spännande, skall bli kul att få "följa " med!
  Håller med, svårt att tänka om här hemma. Blir alltid nytänkt när man flyttar.

 2. Hej Sofie!
  Jag är en smygföljare av din blogg sen något år tillbaka. Jag har faktiskt haft äran att träffa dig också. Det var på en av Jannices "Simplicity" föreläsningar. Nu till sak. Jag undrar om de kan tipsa mig om en färg. Min dotter ska inreda sitt nya rum. Eftersom vi har totalt olika smak när det gäller inredning så måste jag få hjälp. Jag är väldigt sparsmakad när det gäller färg medan hon hon är tvärtom. Hon har för sig att ha knallgula väggar och ha svarta och vita detaljer. Min fråga är om det inte behövs någon mer färg som bryter lite eller vad tycker du om hennes galna idé 😉

 3. Danskarna kan verkligen inredning! Och det kan du också, såg de härliga soffbilderna hos Jannice, jättefint!

 4. Här händer det grejor. Ny bebis och nytt hus. 🙂 Det verkar vara en snäll och nöjd liten tjej – med tanke på bloggfrekvensen. Underbar lägenhet du visar! Lycka till med flytten!
  Kram Malin

 5. Ska bli kul att följa med dig till danmark,he,he fast genom datorn då.Riktigt fint hus !!

Kommentarer är stängda.