Too much, eller?

Bild: Hus& Hem
Svart och vitt är en kombination vi är många att älska.
Klassiskt, grafiskt och tidlöst. Bilderna visar vita och svarta pinnstolar från Lilla Åland, Marimekko-tyg pryder bordet, Olle Eksells ögonkakao-tavla pryder väggen och svart/vita mattor pryder golven ….var vi sitter och var vi står!!!

Vad tycker du, kan det bli förmycket av det goda? Kan det bli för matchat i ett rum? Lämna en kommentar och dela med dig av dina tankar…

11 reaktioner på ”Too much, eller?”

 1. I love black & white, however here it is just TOO MUCH of a GOOD THING!
  (hope this translates well for you!)

  Loving your BLOG,

  Mrs C x

 2. I det här fallet tycker jag att det blir lite för mycket av det goda. Annars gillar jag kombinationen svart och vitt. Jag vill också bo i Lund! Gissa var jag skulle hänga titt som tätt då?! Kram Sofie

 3. Jag är en svart/vitt älskare och jag tycker inte att det kan bli för mycket. mängden spelar ingen roll dock hur man placerar mönstrena tycker jag. På bilderna som du visar har jag inget emot att lägga till ännumer.. Jag tycker tat det ger en härlig kontrast. och synvillan man får genom att kombinera så som på bilden är magisk snygg!! kramar isa

 4. För mig blev det för mycket, men så har jag också extremt svårt att hålla mig till en färg eller två eller tre… Som mitt vardagsrum, där jag satte upp en tapet med fyra färger i för att jag skulle ha att välja på… turkost, limegrönt, brunt och creme… tja, nu har både rosa och lila också hittat sin väg in i det rummet. Så ja, jag tycker att det är för mycket svart och vitt, en avvikande färg framhäver snarare än fördärvar intrycket, är min åsikt. Men vad härligt att vi tycker olika, annars hade det ju varit för trist!! =)

 5. Sara/Little Miss Fix It

  Hej!
  Här är det bra tack, lite väl mycket annat med jobb och träning som lämnar alldeles för lite utrymme till bloggen bara :(. Hur är det själv, ska du inte kläcka snart? Och såg något om en Danmarksflytt?? När, var, hur och varför bär det av? En av mina framtidsdrömmar är att bo i det förlovade landet DK 🙂

  Skåpet är fantastiskt (även upp grejerna har en tendens att ramla ur mitt just nu ;)…) Jag köpte det för vårt kontor för att ersätta ett fult gammalt rullskåp som inte gör många lyckliga, men när maken kom hem så påpekade han lite försynt "Ja, det blir lite svårt att vika ihop pärmarna bara…" så nu får det bo i hallen tillsvidare. Tro det eller ej men det står fortfarande upp och ner haha. Men i morgon är det städ- och vända skåpdags! Hoppas du har en skön vecka, kram!

 6. House of Jammi - blogg och webshop

  Här tyckte jag det blev lite mycket, speciellt av det randiga. Men annars tycker jag att matchningar ofta håller så länge som det finns lite gröna växter som mjukar upp.

 7. Tycker absolut ofta att det blir för mycket matchning. Tycker att det lätt blir överdrivet när man kör en accentfärg in absurdum -utan att bryta av med några andra färger. Det här tyckte jag dock var rätt snyggt.

 8. Proforma - Irene

  Jag älskar svartvitt och den första bilden är jättesnygg, fotad från rätt håll! På de andra bilderna ser det lite för matchat ut… jo, jag ser att det är samma kök! Det är nog allt det randiga som stör mitt öga… även om jag i och för sig gillar randigt men det kunde kanske lugnats ner lite.

 9. Det her blir for matchat. så mye av samme effekten blir rett og slett tråkit. Kjedelig. Litt er spennnede. Kontraster er bra. men dette blir dull!
  jeg blir rett og slett irritert av å se det! (er jeg galen!!??) 🙂

 10. Barfotsgatan

  Jag tycker dynamiken förvinner när det är för färgmatchat…det finns inget spännande kvar att fästa blicken vid. Det är samma sak när det blir Shabby Chic för hela slanten tycker jag. Vitt, slitet och lulllull…nej, inget för mig iallafall! Tack för fina inlägg!
  /Anna

 11. Materielltjej

  Svart och vitt i all ära men hade inte skadat med lite grönt och starka detaljer i färg oxå. Fegt stundom och korrekt.
  Alltid lika glad att titta in hos dig, hoppas livet går bra i det goa landet

Kommentarer är stängda.