Idag är det ingen vanlig dag…

Idag är en stor dag på [room] by sofie-bloggen…
Jag har en känsla att räkneverket kommer slå över till 100 000 besökare och det känns magiskt! Såå häftigt, tack alla ni som kikar in, lämnar söta kommentarer och alla ni andra som verkar i det tysta! Det är otroligt smickrande att ni hela tiden återvänder hit…


Bild: Bolagret.se
Ikväll ska jag på butiksinvigning i Malmö. Frågan är som vanligt, vad tar vi med oss? Jag funderar på denna vackra vas Komet från Bolagret, kanske jag belönar mig själv med en också….! Fantastisk formgivning… Ja, Bolagret har en del guldkorn!

Önskar er en fantastisk dag.
I Lund skiner solen, hoppas den gör detsamma hos dig!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Idag är det ingen vanlig dag…”

 1. malin björling

  vi är många som gillar din sida, så grattis Sofie till alla 100000 besökare, well worth it.
  Ha så kul ikväll, shoppa lite för att fira ovanstående he he, kram malin

 2. Men så har du också en kanonblogg så det är inte så konstigt =)
  Tror att en sådan vas ska få följa med mig hem från Väla på söndag 🙂
  GRATTIS

 3. Proforma- Irene

  Grattis! Det är många, det och bevis på att vi tycker om din blogg!
  Önskar jag hade installerat en räknare från allra första början och inte efter 8 månader.
  Kram

Kommentarer är stängda.