Budgivningen är avslutad…


Bild: Hemnet.se
Ja, för några veckor sedan gjorde jag (…företaget [room] by sofie) homestaging av ett underbart funkishus på Bellevue i Malmö. Sextio familjer kom på visning och objektet blev väldigt omtyckt. Självklart är det smickrande att försäljningen gick både snabbt och enkelt och ännu en gång har det visats att homestaging faktiskt ger resultat.

Utgångspriset var 5 875 000:- och budgivningen slutade på 6 550 000:-
Före och efter styling ser du HÄR.

6 reaktioner på ”Budgivningen är avslutad…”

 1. Josefine at home

  Har kommeren liten halsning fran Thailand:) Vi befinner oss nu pa Koh Chang och har det helt underbart. Lite orovackande ar det dock med askan fran vulkanen pa Island. Kommer vi nagonsin kunna ta oss hem? Men vi aker inte forran i slutet av april sa hoppas det lugnat ner sig tills dess.

  Hur ar det med dig, det ar val snart dax?

  Sa snygg din blogglayout blivit, har du sjalv gjort allt? Jattefin bild pa dig och headern. Kul att huset blivit salt och bra med budgivning:)

  Vi hors vannen, STOR KRAM

 2. Ser super fint ut!! Det lönar sig verkligen:) Vi har fixat i vår lägenhet och fått den fotograferad idag. Kommer ut på Alvhem mäkleri imorgon. Hoppas det går lika bra för oss som din styling verkade göra. Bra jobbat! 🙂

  Å tack för en inspirerande blogg:)

  kram

 3. Proforma - Irene

  Jag är övertygad om att stylingen gjorde sitt till priset! Du tog väl procent på mellanskillnaden! 😉
  Kram

  Ps. Ingen bebis än?

 4. Åse - Interiörguiden

  Ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, för självklart hjälpte er styling till att höja priset, det är jag övertygad om!

Kommentarer är stängda.