Ännu en förvandling…

Bild: Hemnet.se
Måndag, härliga måndag och fortfarande ingen baby som vill titta ut…
Första lilla flytten till Danmark går på lördag och det skulle vara bra om hon ville komma ut typ, NU!!!
Sålänge tänkte jag visa FÖRE/EFTER- bilder från en lägenhet jag konsulterade/homestagade för två veckor sedan. En enklare köks-renovering var nödvändig och resultatet blev så fint. Ny enklel bänkskiva, en glasskiva som ser ut som exklusiv mosaik, ny fläkt och ny belysning. Tyvärr har jag inga förebilder från hallen och arbetsplatsen som jag tror om gick den största förvandlingen. Det är inte alltid lätt att bo två personer och samtidigt ha det snyggt och undanplockat… Paret blev nöjda och nu håller jag tummarna för att försäljningen går bra!

FÖRE:

EFTER:

Bilder: Hemnet.se

5 reaktioner på ”Ännu en förvandling…”

 1. Oj vad snyggt och stilrent det blev. Jag älskar före/efter-inlägg. Det måste vara såå kul att få ta sig an ett sådant uppdrag.

  Hoppas att bebisen kommer snart.

  /Jenny

 2. Så tokmycket finare det blev. Bra jobbat! 🙂

  Förstår att lillan är mer än välkomen. Jobbigt att gå och vänta sådär. Hoppas att hon bara inväntat vårvärmen – i så fall kan hon ju komma nu. 🙂

 3. Proforma - Irene

  Det var stor skillnad, mycket ljusare och naturligtvis mycket snyggare också!

  Stor längtan, förstår jag! Där har man inte mycket att säga till om! 🙂 Lycka till i alla fall när hon bestämt sig!
  Kram

 4. Hej goa du!

  Så snygg styling! Tack snälla för dina lyckönskningar inför starten av företaget, och att du är så snäll att jag kan fråga om jag har funderingar, jag ska ju ev. styla framöver och har lite funderingar, då hör jag av mig!

  Sååå spännande med flytt snart, och den lilla, mycket nytt = )!

  Ha det bra!
  Kram L-L

 5. Vilken fin blogg du har! Och vilket fint jobb med köket du stylat. Var kommer glasskivan som ser ut som kakel ifrån?

  M v h/ Annica

Kommentarer är stängda.