Lockande bilder…

Bild: Hemnet.se

Det har blivit mycket mindre men fortfarande surfar jag förbi Hemnet då och då! Idag hittade jag denna 2:a här i Lund …och det var självklart första bilden som fick mig att klicka vidare in på objektet. Det tycker jag visar hur viktigt det är med bra och ljusa bilder med fräsch inredning. Känner man att man inte har alla detaljer, ja, då är det kanske läge att ta hjälp av proffs för att hjälpa just ditt hem att få fler spekulanter och kanske även en extra slant för bostaden! De övriga bilderna på lägenheten var dock inte lika roliga och färgstarka som dessa.

Bilder: Hemnet.se

6 reaktioner på ”Lockande bilder…”

 1. Verkligen cleant och snyggt!

  Tack för dina kommentarer hos mig. Jo, jag ska få leverans nu i april-maj, det är ju numera 10-12 veckor och jag hoppas verkligen det inte blir vajsing då man ligger ute med ganska mycket pengar innan hos furniturebox, förresten hur gör andra ftg? Man betalar väl bara handpeng och sen resten. Det är ju ganska mycket pengar som kan arbeta åt dem under tiden kunden väntar.

  Hoppas det går bra med magen. Beundrar allt ni verkar ha på G med flytt och hej å hå.

 2. Apropå det, kolla mitt inlägg häromdagen. Där kan man se ett hem från hemnet som hade behövt hjälp att renovera om:)

 3. Gillar den gula dörren! Och att de har blandat gult, rosa och lila. Kul med lite färg till det vita! Helt i min smak.

 4. Olala snyggt!! Shyssta sparsamma detaljer.. Vilken inspirerande blogg du har!
  Mvh Mimmi
  mimmistaaf.blogspot.com

Kommentarer är stängda.