Ett spännande äventyr

Nu är det klart! Det är dags att avslöja…

om några veckor kommer jag att flytta hit, till detta hus vid havet.


Bild: Home.dk
…närmare bestämt till Danmark och Århus. Min man har fått ett jobb på ett danskt företag och vi såg detta som ett äventyr. Vi väntar ju barn (…om någon missat detta.) Jag är nu i vecka 37 nu och fokuserar mest på det. Jag mår väldigt bra och jobbar med min sista homestaging nu. Flytten känns väldigt bra och jag ser såå mycket fram emot att lära känna den danska kulturen och göra något helt nytt. Att vara mammaledig dessutom känns som väldigt bra tajming! Bloggen kommer fortsätta precis som vanligt… kanske döper jag om den, eller gör ett tillägg ..som living like linda gjorde:
[room] by sofie -nu också med hus i Danmark.

Några fler interiörbilder på huset (…omöblerat, det vet ni ju vad jag gillar.)

Det ska bli spännande att flytta hit i Maj, ingen renovering så långt ögat kan nå. Nu håller jag bara tummarna för en kanonsommar!!! Huset är nybyggt och ligger i Risskov 5km norr om stan.

Har du kanske några danska favoritbloggar? Dela gärna med dig…
Önskar er alla en bra start!
Kram Sofie

22 reaktioner på ”Ett spännande äventyr”

 1. Gud vad spännande!
  Lycka till medallt!
  Kram Anna
  Ps då får vi komma till Damnmark istället på bloggträff! DS

 2. Åååå Sofie, vilket underbart hus!!! Och vilket spännande miljöombyte. Det låter ju hur kul om helst. Jag säger som Anna, då ser vi fram emot att få göra Danmark med dig 🙂

  STOR KRAM & LYCKA TILL!!!!

  PS. Du menade tillägget med kolonilotten i namnbytet? 🙂

 3. Julia Larsson- jqulia@hotmail.com

  Åh! Århus är en super trevlig stad. Du verkar verkligen ta det hela med ro. Inte alls som mig för 2 år sen, som flyttade till Jylland med min lilla familj för min sambos jobb. Hade önskat att jag med tagit det hela som ett äventyr då! Men, nu trivs vi super bra här i Silkeborg, som ligger ca 40 min från Århus. Bara hör av dig om du har frågor eller känner för att utforska Århus tillsammans med en skånetös. Jag vet de absolut sötaste o bästaste små inredningsbutikerna i Århus bakgränder! Tack för din fina och inspirerande blogg.

  Varma hälsningar Julia

 4. Inredningsgalen

  Nä men gud, vilket äventyr!! Du är våglig du. Shit vad kul!!!! Men hur länge o huset här i Sverige, det ska ni väl ha kvar?
  Många frågor. Vilket hus, super snyggt!
  Skall bli så spännande att få "följa" med!!!

 5. Ååååå så roligt!! Visst lät jag överaskad 🙂

  Men huset har jag ju inte sett!! Fantatsiskt sofie.. och tänk när du sätter klorna i det så fint det blir!!

  all lycka med allt.. ser fram emot att få komma och hälsa på dig med bloggtöserna 😉

  KRAM Jannice

 6. Vilket fantastiskt hus! Vad mycket roligt du har att se fram emot. Lycka till med hus och framför allt med den lilla bebisen som kommer snart!

 7. Men jäklar så roligt! Och vilket fantastiskt hus! Vad händer med det huset ni har idag och hur länge har ni planer på att stanna i Danmark? Kramar!

 8. Postadress Torslanda

  Wow så spännande!!!!!!
  Jag älskar Danmark men har aldrig bott där själv så jag ser verkligen fram emot att få följa dig på detta äventyr.. Det ser ut att vara ett fantastiskt hus! Och Grattis till graviditeten (som nu går mot sitt slut) Så mycket stora, spännande förändringar du har att se fram emot!

 9. GRATTIS !!!!!!! gud vad roligt, hoppas på massor av rapporter om dansk inredning OCH givetvis lite barnafödanderapporter oxå. KRam Malin

 10. Så kul. Det där huset ser ju tokfint ut. Ser fram emot att följa ditt danska äventyr. Blir huset i Lund till salu nu då?

 11. Huset ser ju helt fantastisk ut! Och vilken utsikt! *inte alls avis* Där kommer du definitivt att trivas med den lille/a.

 12. Sofie, så väldigt fint! Här kommer ni att trivas. Lite skillnad mot 20-tals villan. Kommer att bli perfekt och SÅ skönt att slippa byggdammet 🙂
  /Helen

 13. Men vilket äventyr även om det bara är på andra sidan sjön! Den danska kulturen är gemytlig och huset helt fantastiskt, vilken utsikt! Ser verkligen fram emot bilder efter du satt händerna i det!
  Kram Irene

 14. WOW vilket hus!!! Och vilket äventyr!!Det vill jag gärna följa. 🙂

  Kram Malin I&D

 15. StinaTooMuchInspiration

  Vilket ljuvligt hus Sofie och grattis till äventyret! Säg till när jag får komma och göra ett reportage om dig, huset och äventyret 🙂 Kramkram och lycka till med bebisen!

 16. Blogg by Maliin Stoor

  Sååååååååååååååååååååååååå härligt!!

  Super GRATTIS!!!!

  Mycket mycket fint!!!!

  Maliin

 17. Hemmarikets Charlotte

  Herregud vilket fint hus! Fabolous helt enkelt. Ni kommer att få det toppen!

Kommentarer är stängda.