En rosa tråd

Bild: Boligmagasinet
Idag vill jag ge dig inspiration till att inreda mer med färg
(… igår körde vi ju den vita stilen.)

Dessa vackra bilder ger mig härliga känslor i kroppen, den ger mig lite mer liv än den vita looken! Det är inte alltid lätt att välja det färglada alternativet när man står i fina inredningsbutiken, och väljer istället det säkra kortet.

Bilder: Boligmagasinet
Känner du igen dig???
Det hela slutar med att hemmet går i grått, vitt, beiget och kanske grönt om vi har tur… Nu är jag kanske lite hård, men i många fall är det så …och inte helt sällan i mitt egna hem också.

Är det bara jag som drömmer om ett Smeg-kylskåp i en läcker färg med matchande Fly-lampa från Kartell.

Fler bilder från detta fina hem hittar du HÄR.

8 reaktioner på ”En rosa tråd”

 1. Mjae… jag känner igen mig lite… fast inte på grund av feghet utan mer av lite praktiska skäl. Inbillar mig att jag skulle tröttna på att ha så mycket av en färg omkring mig och jag har helt enkelt inte tid och pengar att göra om och byta färger stup i kvarten och då är det lättast att välja det som håller i längden. Dessutom känns det rätt med tanke på mijön.

  Fast om man känner att rosa inte är en färg man tröttnar på… så Why not? 🙂

 2. Jag tycker inredningen är helt underbar! Jag visade en bild från altanen på min blogg för några dgr sedan. Det kanske är lite väl mycket rosa för min smak:)

  Den här veckan har varit väldigt hektiskt, många olika homestaging uppdrag inkl. "hemma hos". Hemma hos uppdragen är betydligt jobbigare att göra än att staga en tom lgh. Nu är jag trött!

  Hoppas allt är bra med dig och bebisen:) Kram

 3. Åse - Interiörguiden

  Det är fantastiskt fina bilder och inredningar, men tyvärr skulle färgskalan aldrig till fullo komma in här hemma, men kanske lite i alla fall.

 4. Jaaaaaaaaaag vill oxå ha smeg och fly!!

  Kram kram på dig snäckan,.. hoppas magen mår fint.
  Jannice

 5. Åh, jag känner så igen mig! Även för det minsta lilla, som egentligen inte är så dyrt, då velar jag och kör på … vitt. Fan, jag måste bli bättre på det! Ska verkligen försöka ta in mer färg i kök och på vår "nya" ovanvåning! Kramar!

 6. Åh, det rosa kylskåpet är ju bara helt fantastiskt!
  Kanske att man vågar i sommarstugan…?!
  Kul och inspirerande blogg du har!

 7. Tycker det är dåligt på våga-sidan 🙂 Har svårt för att tycka att man är trendig då man håller sig till en accentfärg än om det kan vara snyggt och smart i längden. Men feeeeegt 😉

Kommentarer är stängda.