Tapet på alla väggar!

Hoppas ni har en skön helg…

Såg ni melodifestivalen igår? Båda mina favoriter tog sig direkt till finalen …erkänner att jag gillade Olas låt bäst, haha!!! Ja, Dolphs nummer var inte fy skam heller…

Idag blir det ännu en lugn dag med familjen.
Kanske något litet stylingprojekt här hemma… kanske lägger jag ett lager färg till på rullvagen eller ska jag kanske uppdatera ett rum med lite ny tapet?

Inredningstips:
Ett kul sätt att förvandla ett rum är ju att tapetsera. Det skapar värme och känsla och en personlig stil till rummet. Testa att tapetsera alla väggar, det blir riktigt häftigt! Ett spännande sätt om du vill förändra ett rum drastiskt någon gång!!! Tänk tapeten ovan i ett sovrum och bara en säng med vita enkla påslakan. Det behövs inte så mycket annan inredning… Det kan annars vara en idé att välja en tapet med ett lugnare mönster om du har mycket detaljer och möbler i färg. Det handlar om att våga skapa sin egna stil. Tapeten kommer från Vintage Wallpaper.

Har du något inredningsprojekt för dagen?

4 reaktioner på ”Tapet på alla väggar!”

 1. Inget inredningsprojekt men jag ska baka:) Har fått ett jättegott recept på ett grovt bröd som jag ska testa. Hundra olika mjölsorter ska i kan jag tilläga!

  Det är nog Kicki själv som stylat huset i Lund. Jag ska kolla på bilderna.

  Ha en mysig söndag! Kram Josse

 2. StinaTooMuchInspiration

  Jag håller på att plocka upp alla böckerna från källaren och ska nu ställa dem i färgordning i nya arbetsrummet. Jag har alldeles för lite gröna böcker!
  😉
  Ha en skön söndag!
  /Stina.

 3. Mer av ett pågående – ska försöka bestämma väggfärg till sovrummet. Vill ha det ljust och luftigt, men ändå inte för feminint och fluffigt (golvet är redan vitt). Lutar åt ljusgrå ljung som fondvägg, allt annat vitt.

  Svårt kanske bara att matcha med annat…helvitt blir däremot alldeles för kallt är jag rädd.

 4. Helt fantastiskt! Vilken skatt:: Vintage Wallpaper! Jag skulle ha frågat dig med en gång när jag letat retrotapeter till nya radhuset på Ö Torn. Där fanns de ju, "bara" välja färskala så är ju looken fixad.

  Linda, Åldermansgatan

Kommentarer är stängda.