Nya tavlor på ovanvåningen


Bild: [room] by sofie

Precis innan jul tävlade jag …och vann en:
Tavla med grafiskt personnummer. Det var hos Jannice med bloggen Simplicity … och här är den (eller dem.) Beställde till övriga familjemedlemmar. Min är den blå, mannens den gröna/gråa och den rosa tavlan är Ebbas. I april kommer ju storken hit…för alla er som inte visste det 🙂 … då blir det att beställa den fjärde!

En färglad och rolig idé av Jenny Marchi.
Klicka HÄR för att betälla eller prova hur ditt personnummer ser ut grafiskt! Denna storleken 30X40 kostar 379:-.


Bilder. [room] by sofie
Jag blev helförälskad när jag såg tavlorna första gången.
Kände att dem skulle bli helrätt i vår vita hall på ovanvåningen där familjen har sina rum.
Passar fint med lila stolen Thaylia från Kartell.
Inredningstips:
Är du inte heller speciellt förtjust i att visa upp familjes alla fotografier på väggarna. Då kan detta vara en rolig och annorlunda idé att visa upp er grafiskt! Annars tycker jag svartvita fototapeter på kladdiga barn eller andra roliga motiv är superläckra. Problemet är ofta att man fegar ur när man kommer till fototapeter, men det blir en sån häftig effekt i hemmet! Såå… ner med alla utspridda smårammar och maxa väggen med en härlig semesterbild från i somras eller från skidbacken nu i vinter!
Ha en bra dag inredningssverige!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Nya tavlor på ovanvåningen”

 1. Makalöst vad snyggt det blev! O vilken fin inramning du valt SUUUUUPER!!

  Kramelikram
  Jannice

 2. Så läckert det blev!
  Nu blev jag sugen på att beställa ett gäng tavlor även hem till mig.

 3. Är så sugen på tavlor, jag med men min blev inte alls färger som passar här hemma 🙁
  Vad kul med storkbesök, då får ni säkert något fin 😉
  Kram Irene

 4. Mumlan - Allt om Bostad

  Jag har också varit på väg att beställa de superfina tavlorna, men precis som för Proforma, får jag supertrista färger. Era ser kalas ut och matchar dessutom varandra! Grattis till storkbesök!

 5. House of Jammi - blogg och webshop

  Coola tavlor. Grattis! Jag har missat att du har haft ett snack med storken – så underbart.

Kommentarer är stängda.