Styling av hus

Bild: [room] by sofie
Idag får ni följa med till ett litet hus utanför Staffanstorp (mellan Svedala och Lund.) Ett tillfälle för dem som vill bo härligt avskillt med öppna landskap som närmsta grannar. Kök och badrum är smakfullt renoverade, sovrummen behöver sig ett litet lyft. Pris : 1695 000:-
Klicka HÄR för att komma till ansvarig mäklare Nylya.nu.
Förra veckan jobbade jag här med att möblera och ställa iordning inför försäljning.
Förebilderna visar hur det skulle sett ut tomt …ganska kalt och opersonligt.

Kök: Före/efter

Vardagsrum: Före/efter

Sovrum: Före/efter

Arbetsrum: Före/ efter

Bilder: Hemnet.se och [room] by sofie
Ja, det är alltid spännande att se vad en homestaging ger. Förra objektet jag gjorde, en etta i Lund-klicka HÄR gick upp från 1 195000:- till 1 475000:-. Min erfarenhet säger att det kommer fler spekulanter på visning och att objektet blir mer lättsålt, ibland sticker även priset iväg- men det finns självklart inga garantier för det! Det handlar ju alltid om att två stycken blir förälskade i objektet och budgivning uppstår.
Ha en bra start på veckan!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Styling av hus”

  1. Vilken skilland, men du måste ju har jobbad med detta under flera dagar … Sätta upp gardiner och skaffa ditt möbler. Men det ge verkligen resultat. Tyckte även om arbetet du gjorde i Lund.
    Hälsningar / ela

  2. Hej Ela!
    Tack för din fina kommentar. Jag jobbar som stylist/ inredare och har möbellager hemma. Det blir stor skillnad med möbler i ett hus som ska säljas! Det tar ca två-tre dagar för mig att staga ett sådant här hus.

    Mvh
    Sofie

Kommentarer är stängda.