Moodboard

I måndags kom vi hem från Singapore och vi är fortfarande lite jet-lagade (…vaknar typ fem på morgonen.) Jag märker att man hinner med både det ena och det andra så här på morgonkvisten… Ett inlägg med bilder och inspiration att vänta från resan!

Moodboard; [room] by sofie
För en stund sen slängde jag ihop en moodboard på Marbodals hemsida. Ett kul och enkelt sätt att var kreativ när man bara ska klicka på några bilder! Marbodal har just nu en tävling där du kan vinna kök för 30 000:- , det skulle jag inte ha något emot att vinna!!
Gillar du min [go green] så lägg gärna en röst på mig!
Klicka HÄR för att rösta.

Nu bär det av på projektmöte med Fojab arkitekter och därefter färdigställning av en homestaging jag påbörjade igår. Vi ses snart 🙂

Ha en fin dag i vårt avlånga land!
Kram Sofie

7 reaktioner på ”Moodboard”

 1. CreativeActivity - Sandra

  Oj vad många bloggare som deltagit i tävlingen. Jag har inte ens tagit mig in att titta på alla moodboards på hemsidan ännu.
  Jag gör det NU och lägger en röst på dig såklart! 🙂

 2. Det är roligt…. en sådan skulle man alltid ha som hjälp när man gör moodboards till jobb?!!!

  Hoppas allt är bra med dig. Kram kram Jannice

 3. House of Jammi - blogg och webshop

  Oj, det verkar som det var rakt in i jobb efter semestern. Men snart blir det kanske julledighet? Fin moodboard.

 4. Visst är det en kul tävling! Jag är också med o tävlar. Just nu verkar moodboards med rosa o svart ligga bra till.

  Kram L

 5. Fin moodboard du har satt ihop!
  Ser fram emot att få kika på bilderna från resan.
  Kram Sandra

Kommentarer är stängda.