Inred sovrummet inför långhelg

Sköna Hems inredare Karolina Karlsson visar här hur hon gärna skulle inreda sitt sovrum inför kommande julhelg.

En lyxig stil i vitt blandat med guld och varma färger!

Så här beskriver hon sin julhelg; – Den 23 december är bästa dagen, då gör vi vackra packet och dricker glögg. Den 24:e är ett härligt kaos med vänner, släkt och tre olika firande. Därefter lever hon sitt liv i sängen. -Jag läser julklappsböcker, kollar på film i datorn, äter lussekatter och dricker te. – Jag tänker inte ta av mig pyjamasen förrän framåt nyår.

Vem skulle inte trivas i detta vackra och ombonade sovrum??!

3 reaktioner på ”Inred sovrummet inför långhelg”

  1. Ett litet GRATTIS på födelsedagen, en dag försent!
    Inga dåliga presenter alltid kul att fylla år!

  2. Henricks tankegångar

    Vilket mysigt sovrum, där skulle jag kunna spendera hela julhelgen! Har jag missat din födelsedag?!?! Grattis i efterskott!!! / H

  3. Gud så mysigt! Nu när det är så kallt ute vill jag ligga kvar i sängen hur länge som helst på morgnarna! Men bara en dags arbete kvar innan julledigheten:)

    Hoppas det går bra med "stylandet" av 1:an:) Vi hörs, kramar

Kommentarer är stängda.