[room] by sofie -har ordet


Bilder: länshem.se /redigering [room] by sofie

Ikväll ska jag föreläsa i ämnet inredning hos Länshem i Ystad. Jag har knåpat ihop en presentation som jag känner mig mycket nöjd med och det ska bli spännande att möta gruppen och höra deras inställning till just inredning. Jag hoppas på en trevlig kväll med samtal och diskutioner runt både husköp, och inredning såklart!

Bilder: Länshem.se /redigering [room] by sofie
Vill du flytta till mysiga Ystad? (…min hemstad) Då är detta kanske ett hus för dig? Klicka HÄR för all information om denna smakfulla 2½ plansvillan med havsutsikt, som Länshem i Ystad förmedlar. Pris 3 290 000:-

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Sofie

6 reaktioner på ”[room] by sofie -har ordet”

  1. Låter jättekul, du får berätta sen när vi ses. Lunch nästa vecka hade varit jättetrevligt. Vad sägs om torsdag eller fredag?

    Ha en skön helg vännen! Kram

  2. Åh min tapet som jag har i vardagsrummet =) (Längst ner till höger)Fast jag vet inte om det är samma färg? Min är cerise, svårt att se på bild.

  3. Hemmarikets Charlotte

    Vad spännande! Jag har också gjort det (haft föreläsning) men funderar nu på att "hotta upp" mitt material. Kanske har du några tips 🙂

Kommentarer är stängda.