Alternativ julstyling


Bild: Bo bedre.dk

Många buiker är redan fulla av julpynt och dekorationer. En del tycker det är för tidigt andra inte… Själv är jag en av dem som tycker det känns som en eveighet till jul och julen är kanske inte den högtid jag uppskattar mest… Vet egentligen inte varför??! Gillar alla glöggkvällar och pepparkaksmys. Tror det har med all stress och alla förväntningar som byggs upp kring jul. Jag tycker det ofta blir hysteriska inköp och sällan några riktiga tankar bakom alla klappar, någon som håller med mig?
Ikväll bjuder jag på dansk juledekoration!
Våga testa, jul behöver inte vara = rött.

Bilder: Bo Bedre.dk

Vackert tycker jag…

1 reaktion på ”Alternativ julstyling”

  1. Pethra på Design och Inredningsbloggen

    Den där översta bilden tycker jag är så underbart vacker. Tänk om man kunde få bo så, vad härligt! Kul att säga hej på bloggträffen. 🙂

Kommentarer är stängda.