Ny gräsmatta= ofrivilligt blogguppehåll

Jodå, jag är här…
Det blev bara ett litet oanmält blogguppehåll. Hela helgen har jag nämligen tillbringat ute i trädgården och förberett för den nya gräsmattan, som bara för en liten stund sen -äntligen är på plats! Vi har krattat, jämnat jämnat och jämnat. Plockat ogräs som vuxit som smör i den fina matjorden vi la ut för ca två månader sedan… Men, nu är den på plats och såååå fint det blev, vilken helhet! Ja, vi är så glada (…trots varsin handfull blåsor på händerna.)

Min dator strular lite igen, men förhoppningsvis så får ni se bilder på bla mina nya loppisstolar som jag fyndade förra veckan. Jag kommer även imorgon presentera 10 st vinnare i tävligen av senaste numret av Residence.

Nu skriker min kropp efter sömn…
See you tomorrow!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”Ny gräsmatta= ofrivilligt blogguppehåll”

  1. Bilder, ja tack – det vill vi gärna se!!
    Tusen tack för hjälpen med stövlarna, de kom igår. Nu väntar jag nästa på sämre väder;)

  2. Jag är imponerad av ert hårda arbete, det var ju inte direkt fint väder i helgen!! Regn och blåst och ni var ute i trädgården och slet! Du får visa bilder från vardagsrummet, jag är nyfiken på hur tapeten blev:)

    Vi hörs vännen! Kram

Kommentarer är stängda.