Snygga hyllsystem

Bild: Living.dk
Bra förvaring kan väl ingen få för mycket av!
Just nu tycker jag det finns många roliga varianter på olika system. Som denna stilen …bilden ovan. Asymetriskt med oregelbundna stora och små fack -och hyllplan.

Liknande variant från Muuto där modulerna kostar från 795-1495:-/ st
Bild: Muuto.com
Denna vertikala hylla heter Random och kan köpas hos Svenssons i Lammhult. Pris 18500:- för en sektion (….bilden visar tre sektioner!)

Bild: Svenssons.se

Även danska Montana är en av min absoluta favoriter. Underbara färger och oändliga kombinationer! Nåååågot dyr bara…! Har du inte spanat in deras hemsida så klicka HÄR för massor av inspiration! Dansk modern design när den är som bäst! I like!!!

För att inte prata om Nisse Strinnings String– hyllsystem som i år fyller 60 år. Här en bild på hyllan med plexiglassidor.

Bild: string.se

2 reaktioner på ”Snygga hyllsystem”

  1. Petra - Designfragment

    Jag såg att Mio hade en fin sektion i sama stil nu till hösten, kanske i lite mer vettig prisklass än Svenssons ;). Tycker att det är en fantastiskt trevlig idé, syns att vi 1. Inte läser så mycket böcker att vi ens skulle kunna fylla en halv sektion. 2. Inte har plats till en bokhylla. Men i nästa boende så ska båda punkterna lösas hoppas jag! 🙂

Kommentarer är stängda.