Personligt kök i rött


Bild: Family Living
När jag ser detta kök blir jag varm!

Rött är såå snyggt i kök! I vår förra lägenhet (…2½ år sedan) hade vi en del rött och efter det så tröttnade jag på något sett. Men, när jag ser detta fantastika kök i Famaly Living klicka HÄR (för att se alla bilder) så väcker det känslor!

Bild: Family Living
Inte bara för att det är ett SMEG kylskåp (…eller kanske lite, haha!) schackrutigt golv och accentfärgen gul är bara såå rätt! Jag skulle aldrig våga drömma om att sätta rött och gult ihop… varningsfärger nr.1!! Men nu är det bevisat att det går fin fint!

Med rätt balans och massor med personliga snygga prylar får köket en härlig känsla! Kolla in den virkade grytlappen;
Disken kan vänta…

3 reaktioner på ”Personligt kök i rött”

  1. Vilka underbara bilder!! Jag älskar oxå smegkylskåp!! Ha en fantastisk dag. Kram Jannice

  2. Skulle gärna slå till på kýlskåpet, fast då i svart! Så hiiimla snyggt!

    Kram A-M

Kommentarer är stängda.