Jobb igen!

Idag var det tillbaks till allvaret igen…

Efter fyra semesterveckor (…med en del avbrott för jobb) ska det faktiskt bli riktigt kul att börja jobba igen! Vår semester har präglats av en del renovering, men också turer till ex Österlen och Hällevik, middagar med vänner och badutflykter till både Lomma och Falsterbo.
Igår var jag på Madonnakonsert i Göteborg och jag ska ärligt erkänna att det varit en lugn- första- dag på jobbveckan, haha! Jag är ett stort fan av denna snygg vältränade kvinna, som vid 52-års ålder bjöd på härliga remixer av bla 4 minutes och andra av mina favoriter som Ray of Light, Give it to me mfl.
Bild: [room] by sofie
Vilken show …säger jag bara!

Imorgon väntar två nya projekt! Bla. en styling i Ystad… Min vännina och hennes sambo har blivit med hus, grattis! …och nu ska jag hjälpa de till en optimal försäljning av deras lägenhet. Har via mail/telefon hjälpt de lite på vägen.

Här kommer ett smakprov på deras fantastiska insats [so far… ]

Före;

Efter;

Ska du sälja din bostad? Klicka HÄR för mina bästa Homestaging tips. Mer om homestaging blir det i inredningskolan som snart sätter igång… Såå, nu ska jag väcka liv i mig själv genom att dra till gymet och köra veckans första Body Pump!

Tack alla ni som tittar in här på bloggen och för alla era söta kommentarer under sommarveckorna!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”Jobb igen!”

  1. CreativeActivity - Sandra

    Jag var också på Madonna, jag har dock både bu och bä att säga om konserten. Liiite för mycket lampor och rave för min smak. Men annars suveränt och vi hade verkligen jättekul!

    Nu ska jag kika på dina Homestagingtips – inte för att jag ska sälja någonting, det är kul att läsa ändå! 🙂

  2. Styling handlar ju mycket om att röja! En del har ju hur mycket prylar som helst framme och visst kan man använda en balkong som förråd… not!
    Hade gärna sett Madonna trots den dåliga kritiken hon fick. Publiken däremot fick 3 fyrar i GP idag… det var tydligen publiken som gjorde hela konserten enligt GP. Och där var du 🙂
    Irene

Kommentarer är stängda.