Inredningsskolan fortsätter…

Jag måste ärligt erkänna att när det kommer till skoförvaring så är detta en av mina absoluta favoriter! Ikeas Trones 3-pack för: 349:- (…nytt högre pris dock!)

Bild: Ikea.se
Dessa låder är bra till det mesta i hallen; skor (…såklart!) mössor/halsdukar, hårfönar och plattänger, accesoarer och som uppsamlare av ”allt-möjligt-egentligen”!
Tips: Låt alla i familjen ha vars ett skåp så slipper ni garanterat bråk på morgonen om var diverse saker kan ha tagit vägen! Lådorna är i plast, lätta att torka av och djupet är endast 18cm. På ovansidan kan du dekorera med en liten ljuslykta eller varför inte en kvist eller blomma från naturen!
Finns i svart, vitt och rött.

Har du Trones hemma?
Berätta gärna hur du använder dina skoskåp…

Imorgon tipsar jag hur du enkelt kan tillverka och
designa din din egna hallbänk, missa inte det!

8 reaktioner på ”Inredningsskolan fortsätter…”

 1. Vita ljuva tankar

  Hej!

  Min första titt här och vilken rolig idé med inredningsskola. Gillade ditt homestaging inlägg, det blev stor skillnad.

  Linda 🙂

 2. Blogg by Maliin Stoor

  Tack för din fina inpirerande ord och bilder!!

  Klart jag har Trones, kolla http://www.qreate.se/blogg/?p=3467 där de anas på nedesta bilden… perfekt för en gavel på en garderob, får precis plats med lite "luft" runt om..

  Helt perfekt förvaring, i våra ligger våra träningskläder och skor…I Like!!!!

  Ha en fortsatt bra dag

  Maliin

 3. Detta har varit i tanken.. Men jag vet ej vart jag ska placera dessa någonstans. Behöver verkligen möbler som sväljer mycket. 2 st tonårsbarn och sedan en liten bebis.. Tåls att tänkas på.. Nu ser jag verkligen framemot hallbänken =)
  // Johanna

 4. Nej, jag har inte skåpen hemma. Har faktiskt riktig bra förvaring i mina hallar. Garderober med skjutdörrar och skor i 2 våningar samt en källartrapp som snart ska ge plats för 10-15 par skor. Jag gömmer gärna undan kläder och skor då jag vill ha en "ren" hall.
  Kram Irene

 5. Fastighetstjejen

  Har dem själv o tycker de e perfekta.. Eftersom jag bor själv har jag skor i två stycken (alla som inte används för tillfället men för säsongen) o en för vantar o mössor. Perfekt o ha precis innanför dörren så slipper man dem också!

 6. Hej! Kul med inredningsskola och jag som precis håller på att planera för den stora hall renoveringen, passar ju perfekt! JAg gillar dina före och efter bilder.

  Trevlig helg!

  //Jessica

Kommentarer är stängda.