DSR Plastic Chair

I vår 20-talsvilla finns det saker att göra hela tiden –om man så önskar!!! Vi har lovat oss själva att inte renovera någonting de sista två veckorna av vår ledighet… men det är inte lätt vill jag lova. Vi är ju båda sååå sugna på att bli klara med vardagsrummet och fortfarande har golvet inte påbörjats sin förvandling (…vitmålning av brädgolv!)

Bild: Okänd
Vi är fortfarande inne på Vitras Platic Chair DSR till matbordet och jag hittade lite nya inspirationsbilder.
Bild: Okänd
I tidigare inlägg, (klicka HÄR) signalerade jag om svarta stolar men är fortfarande inte helt säker på om det är den färgen vi ska ha. Mannen har tröttnat på alla 15 olika bud som kommit in och låter nu mig välja färg… Gillar den övre bilden där de satt in två gamla udda stolar, det blir sån charm runt bordet. Problemet med inredning är ju att det finns så mycket fint att välja på, haha!
Fortsättning följer…
Kram Sofie

5 reaktioner på ”DSR Plastic Chair”

 1. Jag tycker du ska köra på en blandad stil med olika stolar! Det hade nog passat bra till nya matbordet också:-)

  Hoppas du har en skön semester! Ryktet går att värmen kommer till helgen!

  Kram

 2. stolarna är urfina, gillar även de med träben istället för chromade ben. Däremot så känns wegners y-stol lite overrated även att den är mkt vacker i formen men jädrigt obekväm i ryggen.

 3. Blogg by Maliin Stoor

  Vitt är fint!

  Fundrar starkt på att köra en totalmix av stolar till vårt bord när vi flyttar in i Villa Stoor, börjar leta runt på loppisar nu…

  Fina bilder

  Maliin

 4. De vita är uuuuuuuuuuuuuuuuuuurfina!! MIN FAVVO!! O hur snyggt som helst att ta in ngt helt annat. Läckert!!

  Good Luck!

  KRAM JAnnice

Kommentarer är stängda.