Svarta drömmar

Det är fullt upp… (som vanligt i mitt liv!!!)

Det händer mycket hemma både i vardagsrummet och i uterummet/trädäcket. Måste ärligt erkänna att jag tillbringar kvällarna med att fixa och att vara ute. Följden av detta blir att blogginläggen inte blir så täta som jag önskar! Men, jag lovar er att det kommer regniga dagar…och då ska jag blogga massor igen!

Bild: Cole & Son
Just nu tittar vi på inredning till vardagsrummet.
Det är tapet, soffa (…fortfarande!) och stolar till matbordet. Belysningen är nog kanske nästan bestämd… yes!!! Mirrorball från Tom Dixon. Och tapeten som toppar min lista just nu är Fornasettitapeten; Tema e variazioni från Cole& son.

Vill idag också passa på (…när jag nu sitter vid datorn) att dela med mig av bilder från ett reportage som fanns med i Residence för lite sen. Det har liksom fastnat på näthinnan. Jag älskar arkitekturen i dessa funkis lägenheter. Huset ligger på Kungsholmen och är ritat av kända Sven Markelius 1935, kanske mer kännt som kollektivhuset.

Artikeln heter- Svarta drömmar

Bilder: Residence
I nästa inlägg kommer jag visa bilder från ett hus jag gjort homestaging i denna veckan. En nyproducerad villa i Genarp (…utanför Lund.) Ytterligare ett objekt som kom in hux-flux så här i semestertider!!!
Vi ses snart igen!
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Svarta drömmar”

 1. Blogg by Maliin Stoor

  UNDERBART!!!

  Är du förvånad att jag gillade det -NOOOT!!

  Kul med uppdrag,ser fram emot bilderna, skoj när vi verkar hålla på med liknande uppdrag =)

  Må gott och LYCKA TILL med ditt och datt

  Maliin

 2. EN INREDOHOLIC

  Underbara bilder!! I like! När vi var på Pio Countryclub har de ett rum med den tapeten. Så coolt!

  Kram på dig du goa!
  Jannice

 3. Proforma - Irene

  Absolut snyggt! Jag tycker verkligen om svart och vitt!
  Trevlig helg!
  Kram

Kommentarer är stängda.