Det var en gång…

…en söndags eftermiddag. Jag befann mig på möbelvaruhuset ILVA i Malmö. Jag är just nu (…för nya läsare) ute och boostar inredningar och inspiration av möbler till vårt nya vardagsrum. Ett inte helt oväntat beteende av mig… så lyckades jag impulsköpa ett matbord i storleken 220x 100 cm. Jag lyckades med att springa in i ett matbord jag inte trodde fanns i handeln. Jag har länge haft en idé i huvudet, och senaste tiden till och med haft planer på att rita och tillverka det själv….tills igår!
Där stod det mitt framför näsan! Sista exemplaret och nersatt till halva priset…jag stod också där med hela ansvaret att själv välja matbord utan resten av familjen..!

Idag hämtade jag det med min Homestagingbuss och det var på håret det gick in. Det väger ca sju ton enligt min uppskattning… Nu längtar jag till jag vi monterat upp det och jag kan fota och dela med mig av bilder till er…

Tack för att Ni tar er tid att läsa min blogg.
Jag är oerhört glad och smickrad över att ni hela tiden återvänder till [room] by sofie. Era kommenterar värmer.

Stor kram till er alla!
Sofie

11 reaktioner på ”Det var en gång…”

 1. fastighetstjejen

  Ibland har man tur o lyckas göra riktiga fynd! Hur ser bordet ut?
  Kram

 2. Men åh så kul det är när man hittar något man letat efter så länge! Så spännande! Ser fram emot att få se bilder på bordet, låter riktigt snyggt!

 3. Det ser jag fram emot att se=) Ska snart iväg och lämna våra tomtönskemål till kommunen…hoppas hoppas hoppas att vi snart kan få komma igång! HA det ba o hälsa=)
  Kram Maria

 4. Vilken tur att det gick in:-) Ska du behålla det som det är eller måla plankorna vita? Kram Jossan

 5. Josefine;
  Ja, det var precis det gick in. Hade du inte jobbat hade jag nog inte köpt det… men nu är jag sååå glad. Jag vill behålla det som det är, vill ha in lite träelement till allt det vita…är jag sugen på Tom Dixon mirrorball till.
  Kram och tack för god service!
  Sofie

 6. Inredningsgalen

  Det var meningen tror du inte det!!!
  Själv har jag lite pyssel för mig här hemma, alla delar finns nu på plats vi får se hur det blir!!!!
  Gillar iden med sedel, har funderat på det på våran innergård – fast den är nog för liten för det- eller vad tror du!!!!!

 7. House of Jammi - blogg och webshop

  Åh vad härligt med ett sånt fynd. Och från Ilva, min favvo-möbelaffär. Grattis!

 8. Oj, va spännande! Jag är riktigt nyfiken på att få se bild på bordet! 🙂 Det är inte ofta man springer på nåt som man bara har en bild av i huvudet.

Kommentarer är stängda.