Stolt mamma!

Bilder: [room] by sofie
Idag lägger jag till en milstolpe i protokollet…
Nu på morgonen har jag skickat iväg vår Ebba 3,5 på hennes första utflykt med förskolan.
Matsäck packades, solen strålade på klarblå himmel (…när jag lämnade henne!!) och bussen skulle ta dem till stranden i Bjäreed. Barnen var fulla av förväntan och jag minns själv (…som igår) hur kul man tyckte det var att åka iväg på utflykt! Ska bli härligt att höra henne berätta om allt kul som hänt, blir nog tidig läggning på denna madame ikväll -har jag en känsla av.
Bilder: [room] by sofie
Fredag fredag fredag, jippie!
Ha en bra dag och glöm inte att fylla i undersökningen till höger!
Senare får ni en rapport med bilder från utställningen på Form/design center.
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Stolt mamma!”

 1. Proforma - Irene

  Alla nya händelser är stora upplevelser för en liten! Så spännande med utflykt. Kommer ihåg att det första barnen ville göra var att fika. Gulligt!
  Trevlig helg!
  Kram

 2. Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons

  Det är sådana här små sötisar som jag jobbar med.
  Kram Lotta

Kommentarer är stängda.