Projekt


Bild: [room] by sofie
Ja, så här ser det ut i ett flertal montrar i Kakelvaruhuset,
så igår beslutade vi att lägga projektet på is i ca fyra veckor. Trycket är hårt på plattsättarna som är ute och gör jobb hos kunder och butiken blir aningen bortprioterad…

Nedan ser ni en färdig monter.

Åhh, här gillar jag att man måste gå över vattendraget och upp på bron för att komma in i duschen, känns lyxigt ellerhur?! Vad tycker ni?
Tips; När du ska kakla ett badrum är det en god idé att hålla det enhetligt. Undvik förmycket mönster eller att blanda för många färger. Det är en stor investering och satsa gärna på en vit bas. Det är lättare (…och billigare) att byta färger på handdukar, matta, ljuslyktor samt fina tvålar. Här har vi använt samma skimmrande platta i bruna nyanser, i tre olika format.
Resultat; Ett badrum som blir levande och håller sig modernt i årtionden.


Bild: [room] by sofie

Äntligen…skogen och mina träd är på plats 🙂 !!
Tapeten Woods -Cole & sons tillförde butiken lite träelement. Överallt är kakel och klinker (…såklart) !! Tycker den blev bra som fond- och vet att många kan identifiera sig med den.


Bild: [room] by sofie

Önskemål från personalen var ett generöst bord centralt i butiken! Många plattor upplimmade på stora skivor visas -och kunderna vill gärna jämföra olika typer. Här ser ni fyra bordskivor a´200 cm långa som skarvats ihop och skruvat fast på ben bockar i trä.

Resultat; Rejält med plats för visning av produkter. Stort nog att två personal kan jobba samtidigt vid bordet!


Bild: [room] by sofie

Fortsättning följer…

5 reaktioner på ”Projekt”

 1. Hej hej!
  Nämen så fint med den lilla "bron" i madrummet! Och trädtapeten blev ju kanon!! Vilket bra jobb alltså. Men jag är inte förvånad. Vad glad jag blev när jag såg bordet av bockar. Den bilden ska jag visa sambon. Nu ska han övertalas för jag ska ha ett sånt där utomhusbord. 😉

  Sköt om dig! Kram Malin I&D

 2. Vad duktig du är. Ser verkligen grymt schysst ut. Vilken kakelbutik är det? Får nog ta ett besök när du är färdig. 🙂

 3. Vad duktigt du är! Genomtänk och bra, särskilt bordet. Woods är alltid lika fin, ser nästan ut som hemma hos någon. Bra jobbat!

 4. Creations by Lisa

  Badrummet var ju urläckert, pricken över i:et var ju den lilla bron 🙂
  Välkommen hem!

  Kramar Lisa

Kommentarer är stängda.