…och så blev den min!

Bild: [room] by sofie
Ja, plötsligt händer det!
Idag fick THALYA från Kartell följa med mig hem.

I ett annat ärende på Miljögården i Lund frågade jag lite försynt hur många veckor det skulle ta att få hem denna gobit? -Vi har en sådan på lager, sa expediten
-till min stora glädje!
Sååå, nu ska sovrumsprojektet ta fart igen. För nya läsare så ska denna lyfta fram mitt renoverade loppisfynd till sminkbord.

Bilder: [room] by sofie

Ballerinaskor Bianco Footwear
Lilablommig sjal Soaked in Luxery
Vill du läsa mer om Sveriges vackraste inredningsbutik,
klicka HÄR.
Nu ska jag surfa vidare in till er! Ha en skön kväll.
Kram Sofie

11 reaktioner på ”…och så blev den min!”

 1. Blogg by Maliin Stoor

  Vilken fin färg!
  Nog för att jag mest gillar svart men den där godingen skulle LÄTT få finnas hemma hos oss också!!

  Snyggt!!

  Maliin

 2. Hej Sofie & varmt tack för att Du ville hälsa på hos mig, i min lite röriga blogg. Din blogg/smak påminner mig så mycket om mitt gamla och lätt minimalistiska liv. Din fantastiska dröm till stol skulle jag kunna begå ett mindre brott för att få…..och den verkar ge Dig lika mycket glädje, som min väntade nakenkatt Moses ger mig! Jag gillar Ditt hus som ger en ren och vilsam feeling, det märks att det är Ditt liv med inredning. Jag tror Du hade 'dött' om Du hade sett alla mina rostiga gamla kors, som jag har på mina väggar. Men det är härligt att ha tycke för många och olika stilar samtidigt. En annan gemensam nämnare som vi har, är att vi båda älskar Stig Lindbergs underbara porslin. Konstigt nog gav jag min kollega just exakt en äggkopp som den på bilden, för några veckor sedan.

  Jag skall be att få återkomma & varmt välkommen tillbaks till Agnetas röra!

 3. Agneta;
  Tack för dit härliga inlägg! Det som är häftigt med inrednigsbloggar är att kolla runt på stilar som inte är min egen… det ger mig ännu mer inspiration till mitt yrke!!
  Hälsar garanterat på dig igen!

  Kram Sofie

 4. Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons

  Tack! vad kul att du gillar min blogg, mina bilder. Vilken läcker stol..inte min stil men i alla fall ur snygg.
  Kram Lotta

 5. EN INREDOHOLIC

  Men lyckliga lyckliga du!! Den är underbar!! Sååååå snygg!!!

  Vilken färgklick.. skulle passa fint här i vardagsrummet! Kram ¨på dig du goa!!
  Jannice

 6. Vilken fin blogg du har 🙂 Älskar också Kartells stolar. Själv har jag en vit Eros/S

 7. Tina på Peppar och Vanilj

  Vilken GODISBIT 🙂 Jag vill också haaaa!!!!

  K R A M // T i n a

 8. Åhh så läcker! Färgen är riktigt snygg!

  Tack för din söta kommentar inne hos mig 🙂

Kommentarer är stängda.