Min ögonsten

Just nu har jag dragit på mig världens influensa…
hög feber, halsont och hosta. Typiskt, jag som hade sett fram mot ledighet med familjen, påta i trädgården, åka på konstrunda etc. Idag har jag varit uppe sammanlagt två timmar på hela dagen 🙁
Nu hoppas jag på snabb bättring.


Bild: [room] by sofie

Varje morgon jag kommer ner från ovanvåningen, möts jag av Mademoiselle, design Philippe Stark. Det är skönt att vakna till liv av denna underbara färgorgie.
Första gången jag såg denna stol blev jag förälskad på en gång!
I bakrunden syns spegeln Francois Ghost också Philippe Stark. Vi funderar på att sätta upp en häftig tapet på väggen då jag tycker det fattas något. När man renoverar får allting ta sin tid och växa fram lite. Enligt Feng Shui behöver jag plocka in lite träelement…! Har funderat på en randig Hanna Werning- tapet ur Londonkollektionen. Lite fart skulle nog inte vara fel i hallen!

Fler utförande av Mademoiselle;

Bild; rum21.se

Tips; Som inredare anser jag att hallen är en mycket viktig del av hemmet. Här tar du emot dina gäster, det första du själv möts av när du kommer hem efter en lång dag på jobbet. Lägg ner lite extra krut här. Hallen visar lite vem du är och det är första intrycket du får av hela hemmet. Ha du ett avlastningsbord, se till att alltid ha färska blommer. Hoppa över en Latte i veckan (ca 30:-) och köp med dig lite tulpaner hem i stället 🙂 Kommer garanterat ge dig massor med energi!

Ha en fortsatt skön helg!

Kram Sofie

9 reaktioner på ”Min ögonsten”

 1. Så tråkigt att bli sjuk nu till påsk. Hoppas det går över snabbt!
  Här köps det minst två buketter tulpaner varje vecka, kan inte vara utan!
  Krya på dig!

 2. Hej Sofie!
  Vad roligt att du vill vara med i min tävling!
  Superfin stol från Philippe Starck!
  Vill själv ha hans fina lampa Rosy Angelis:)

  Krya på dig!!

  Kram Jenny

 3. Vilken läcker stol! Håller med om stt hallen är SÅ viktig! Just nu står det slalompjäxor och skidgrejer i hallen blandat med stövlar och skor, brukar vara ordning där men kom i otakt igår, ibland blir det så = ). I och för sig visar ju det vilka som bor här, men jag gillar inte den där röran.

  Ha en skön dag och krya på dig! ÅH, konstrunda på Österlen kanske det var tänkt, det är ju SÅ fint!!!

  kram l-l

 4. Krya på dig! Trisst att vara sjuk under påsken och när det är så fint väder ute. Jag håller på att packa och flyttastäda så jag får heller inte njuta av vårvädret. Hör av dig när du känner dig bättre så tar vi en fika! KRAM & GLAD PÅSK Jossan

 5. EN INREDOHOLIC

  Kan bara instämma, du är en klok kvinna!! Uuuuunderbar stol jag gillar den också!! O en randig tapet vore hur snyggt som helst till.

  Stackare att du är sjuk, rå om dig och bara gotta dig i tidningar och varmt tea. Krya på sig.
  Kram
  Jannice

 6. Vi blev också sjuka, men hann bli friska till helgen tack vare en antibiotikakur. 🙂

  Verkligen en fin fåtölj. Hoppas du mår bättre! 🙂

Kommentarer är stängda.