Lägesrapport

Hej på er!
Nu börjar jag sakta ta mig upp över ytan igen… det är snart två veckor jag varit sjuk och nu vill jag bara få tillbaka min energi igen!! Jag ska börja idag att jobba lite hemmifrån, ta igen vissa bitar som jag kommit efter med och sen ger jag mig ut på fältet igen! Är gott sugen på att ta mig an lite nya projekt…


Bild: [room] by sofie

Här kommer snabbtagna bilder från kakelbutiken…

Detta blir inspirationshörnan som löper ut i ett badrum, (bättre bider utlovas…) Här bakom ska den berömda woodstapeten sitta! (…får se om den kommit upp när jag kommer tillbaks dit! Det blev superfint med dessa rustika prisvärda soffor från Ikea 3995:-st. Nu kan kunderna sitta bekvämt och diskutera igenom sina val av kakel och vitvaror. Sist jag jobbade …innan påsk, beställde jag tre stycken 2500- långa tavlelhyllor till en informationsvägg jag planerat in. Här ska alla broschyrer samlas på en och samma plats- golvställ blir ett minne blått!

Här nedan är lilla lekhörnan.

Snygga stolar och bord gav ett lyftt till kidsen. Tavellist med böcker för den stillsamme, film för den som vill slappa lite. Tågbana och klossar för den leksugne 🙂 Sist jag var där höll elektrikern på med ljussättning, titta noga på bilden…livlös. Vi får se förvandlingen med belysning och lite ”piff” för en intressantare bild!

Bild: [room] by sofie

1 reaktion på ”Lägesrapport”

  1. Tror att Woods-tapeten blir pricken över i! Blir spännande att se ljussättningen på lekhörnan, man kan trolla mycket med belysningen!
    Skönt att du är på bättringsvägen!

Kommentarer är stängda.