Frösö Handtryck- Karin MannerströmSlutet av veckan tillbringade jag i Höllviken. Jag har jobbat med Kontor Öresund och ett samarbete har inletts, kul kul!!! Jättemysigt företag som hjälper till med allt när ditt kontor ska byta lokaler… Kontoret finns i en av ägarnas villa och är inrett med möbler från deras leverantörer -som är i princip alla (…som jag känner till och många fler!!!) Lammhults, Swedese, Iheborn, Gärsnäs, mfl mfl. Belysning ska vi inte prata om, blir helt galen av att titta i alla kataloger!!! På kontoret hittar du bla dessa snyggingar från Zero.

Bilder: Svenssons i Lammhult
Igår hade vi besök av VD:n för textilföretaget FRÖSÖ HANDTRYCK. Vi fick titta på alla nyheterna och vi beställde en del prover till kontoret. Handtryckta textilier och Sveriges motsvarighet till Marimekko. Helt underbara textilier! På deras hemsida; www.froso.com kan man beställa grytlappar, nessässärer, kuddar, skopåsar etc. Du kan också se återförsäljare.

Här kommer vårens nyheter från Karin Mannerstål.
Bilder; Frösö handtryck
Formgivare Karin Mannerstål är född 1963. Hon är en mångsysslande formgivare som har arbetat i många olika material och media. Efter studier vid Beckmans School of Design har hon främst arbetat med produktdesign. Hon arbetar idag med allt från TV-program till formgivning av produkter i olika material. Karin hyser en extra stor kärlek till mönster, vilka utstrålar energi, liksom hennes egen personlighet. ”Jag är ständigt på jakt efter nya uttryck och ideer”.

4 reaktioner på ”Frösö Handtryck- Karin Mannerström”

 1. Vilket drömjobb du har, omgiven av snygg design och prylar!
  Har varit inne på Frösös hemsida tidigare… kattmönstret är jättefint. Känns verkligen retro!
  Ha en skön kväll!
  Kram

 2. Proforma;
  Kattmönstret är sååå bra. Tänk en stor golvkudde 70×70 !!! Det finns mycket fint…
  Kram Sofie

 3. House of Jammi;
  Tack för din kommentar! kattmönstret känns som succe ellerhur!?
  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.