Bilder från helgen

Projekt


HamnenBarnen


Bilder: [room] by sofie

9 reaktioner på ”Bilder från helgen”

 1. Vilka underbara bilder du visar! Jag lägger upp dig i min länklista så att jag hittar hit igen! Vilket fint reportage du har gjort hos inredningsgalen, hon har SÅ fint! Jag kommer tillbaks hit. Tack snälla du för ditt svar!

  Kram L-L

 2. Creations by Lisa

  Härlig blogg du har med underbara bilder. Kul att se hemma hos bilder. Helläckert hos Inredningsgalen. Jag tittar in igen 🙂
  Kram Lisa

 3. Hej!

  Vill bara tipsa dig om att titta på Roomservicepremiären nu på onsdag den 25/3. Stjärnkocken Melker Andersson inreder ett kök och har valt Enamello Kitchen Front som stänkskydd. Ett väldigt spännande material som alternativ till kakel och glas.

  Enamello är en skiva av glasemajl som kan vara 5 meter lång utan skarv (ingen mer fogsmuts här inte). Dessutom är den magnetbärande och går att skriva på (finns en massa coola tillbehör). En extra bonus är att Enamello passar bra för lightrenoveringar eftersom man kan montera den på befintligt kakel.

  Nyfiken på att veta mer? Gå in på http://www.enamello.se och kom ihåg att kolla in Roomservice på onsdag!

 4. Evamy - livet med lilla Alva och hockeyspelarn

  Vilka mysiga bilder! Är dom tagna nu? Har ni ingen snö? Avis..

  Vad läste du för att bli inredare?

 5. Husbysjutolfts

  Vilken underbar blogg.
  Mycket bra inspiration.

  Tavlan äntligen som du hade i badrummet..så kommer jag känna det när vi ÄNTLIGEN får flytta in i huset.

  Hit kommer jag kika in igen.
  Ska lägga en länk på min blogg så jag hittar hit igen.

  Ha en bra dag.

 6. Vita nyanser;
  Ja, inredningsgalen har ett underbart hem! Tack för att du länkar mig.
  Sofie

 7. Lisa;
  Tack för din fina kommentar om min blogg. Du är mer än välkommen till min blogg! Jag ska kika in till dig!
  Sofie

 8. Evamy;
  Jodå bilderna är i från helgen på Österlen…det kom dock ett litet bakslag av snö inatt. Men det blev liksom inget av det. Nu hoppas jag på vår.
  Har läst till inredare i Älmhult, kvalifiserad yrkesutbildning, tre terminer varav 20 veckors praktik.

  Sofie

 9. Husbysjutolfs;
  Tack snälla för at du länkar och för dina fina ord!
  Jag förstår att du längtar att flytta in i huset. Högskåpet verkar fint i badrummet.
  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.