Tapeter från Mimou

1.

2.

3.
Vill du förändra något hemma men inte så mycket?
[room] by sofie tipsar om tre vita tapeter med silver och grått. Du kan tex tapetsera garderoberna i sovrummet, eller som fondvägg mitt emot sängen…snyggt att bara placera en vit stol framför. Väggarna i hallen mår altid bra av en ljus tapet, detta tar bort fokus på eventuell röra som lätt kan uppstå här 🙂
Dessa tre tapeter kommer från underbara Mimou. För fler färgställningar och insprationsbilder; http://www.mimou.se/

Vilken är din favorit av dessa tre;
lämna en kommentar, då gör du mig glad?
Kram Sofie
PS. Jag gillar den första bäst…

4 reaktioner på ”Tapeter från Mimou”

 1. Jag tycker 1 och 3. Om jag måste välja mellan de här två så blir det 3an! Har alltid gillat den:) Jag o Eric har fått en trea i Västra Hamnen:) Så vi är inne på att tapsera i v-rummet! Jag röstar på Mimou tapet såklart. Många objekt på gång nu, skoj! Då kanske vi arbetar tillsammans på torsdag och fredag! Hoppas presentationen gick bra idag. Kram Jossan

 2. Hej Jossan!
  Grattis till lgh, va spännande!! Ja, håller med trean är snygg…såg du när dem gjorde om hemma hos Emma & Hans Wiklund. Då använde dem den (fast guld) i hallen. Den känns väldigt tidlös 🙂
  Jag håller fast vid ettan, haha!

  Jag hoppas verkligen vi får jobba tillsammans denna veckan.
  Vi hörs om ev samåkning!
  Kram Sofie

 3. Ja dem är fina alla tre. Ofta fokus på extrema tapeter men ibland kan det göra susen att bara köra något diskret!
  Ha en skön kväll!
  Sofie

Kommentarer är stängda.