SÅLD!


[room] by sofie´s historiska homestaging i Malmö blev en succé!

Lägenheten visades i söndags och blev såld efter första visningen. I fredags skrevs kontrakt. Klart att jag blev glad …och lite mallig såklart!!
Jag var själv väldigt nöjd med uppdraget och i fredags fick jag även ta mig an att fixa lägenheten brevid. Denna är precis lika fin med bjälkar, också nyproduktion +balkong. Eftersom lägenheterna är på 5:e våningen (…hissen blir klar om en vecka) bestämde vi oss för att behålla samma möblemang. Det verkade ju vara ett vinnande koncept så nu håller vi tummarna att denna också blir såld snabbt! Imorgon kan ni se bilder på objektet; http://www.nylya.nu/
Smakprovsbilder får ni självklart här.


4 reaktioner på ”SÅLD!”

 1. Tjusigt värre! Inte blir det sämre av att det är favoritstaden Malmö. 🙂 Är dock exil-Malmöbo i Lund (såg att du också bor där).

 2. Japp, malmö är nice :)fantastiskt utbud av shopping och nöje. Trivs dock väldigt bra med familjelivet i Lund…lite lugnare men ändå fullt av liv!!!
  Ha en bra dag!
  Kram Sofie

 3. Sofie; Åååh, tack snälla du för berömmet. Jag har bara satt i hop dom i photoshop så som jag skulle kunna tänka mig att ha det på en vägg. 🙂 Så än är det inga riktiga tavlor. Om jag hittar en lämplig plats så kommer jag att skriva ut några bilder på stolar. 🙂 Det ska bli kul att se din tavelvägg sedan.

  Vad kul att lägenheten blev såld!! Klart att du ska känna dig stolt! 🙂 Avundas ditt jobb! Hade hur gärna som helst varit med dig och stylat. 🙂

  Kram Malin I&D

 4. ..så det är photoshop du gör tavlorna i. Ja, vi får se om jag får till ngt liknande 🙂
  Det är två jättefina objekt jag jobbat med nu, väldigt tacksamt :)men visst- homestaging gör sitt absolut!
  Ha en bra vecka Malin!
  Sofie

Kommentarer är stängda.